Szukam osoby która by użyczyła konta na PBE

Tak jak w temacie szukam osoby która była by taka miła że dałaby konto na PBE :)

Która osoba chce już to konto ?? Ahhhhh no już z 10........Wy serio myślicie, że ktoś będzie się narażał i wam da te konto ? Administratorzy powinni zamykać takie tematy.

@EDIT a no tak zapomniałem dodać, że osoba która chce to konto ma aż 3 posty good luck ;)

Zamknąć temat, bo zaraz spam się zrobi.

:P Tak oj jeju to zobacz date ułożenia konta cwaniaku :P A tak to nie interesuje mnie to że to 10 osoba i tylko nie potrzebnie robisz spam . Pozdrawiam :DD

wyjdź proszę to że masz konto to jeszcze nic nie znaczy !

AAAA rzeczywiście masz konto od czerwa ?I 4 posty, więc jak ma ci ktoś zaufać skoro nikt NIC o tobie nie wie (chodzi mi o charakter), a skoro taki z ciebie "cwaniak" to zobacz datę założenia mojego konta -,-.Na forum udzielam się CODZIENNIE, a skoro ty w 3 miesiące nabiłeś aż 4 posty to powodzenia z takimi prośbami.........Poza tym na PBE nie opłaca się aktualnie wchodzić bo kolejki są po 1h.Te forum nie jest po to żeby żebrać o konta tylko po to, aby pomagać innym, a skoro jeszcze nie wiesz to ci napiszę.Każdy temat z prośbą o konto był zamykany, bo to też jest spam.

Jak ktoś chce niech mu wyślę pasy na PW, a temat lepiej zamknąć

Dyskusja jest zbędna więc zamykam.

Tak jak w temacie szukam osoby która była by taka miła że dałaby konto na PBE :)