Szukam partnera do duo

Siema wszystkim :) Szukam jakiegoś partnera do gry w DUO , nie lubię gadać na tsie czy czymś innym , ponieważ mnie to rozprasza :D Zależało by mi , żeby partner był z gold`a , ponieważ podwyższył by troche poziom wyszukiwanych teamów , bo nie da rady grać z tymi , których mi losuje :( . Jestem w silver III i właśnie idę spaść znowu , po raz 4 do silver IV (ahh , to były czasy , gdy byłem w Silverze I ... :( ) . Byłby ktoś chętny? Preferuje MID , EUNE , nick : PilasPL321

jeśli spadasz z silver I do silver IV, to przykro mi to mówić, ale jesteś po prostu słaby. Bronze / Silver / Gold to ten sam poziom... W każdej z tych lig możesz trafić na dobrego gracza, jak i na największego idiotę. Wiem co mówię, wychodziłem koledze z Bronze V i było to łatwiejsze od grania na boty. Reasumując. Jeśli nie umiesz wygrać - jesteś słaby. Gdy nabierzesz trochę więcej umiejętności, zobaczysz jak bardzo łatwo tam wygrać i przyznasz mi rację ;) Pozdrawiam.

Po pierwsze to nie wiedzę sensu duo bez komunikacji. To jest podstawa. Po drugie to żaden gold cię nie weźmie bo bałyby się straty ELO przez , jest dobre słowo, nooba. Po trzecie to bardziej kosmetyczna sprawa ale dla mnie PL w nicku już cię wyklucza. Polaczek i tyle. I ostatnia sprawa. Kosa Stattika na Caitlyn.

^ up jak mnie czasami wku. denerwują twoje wypowiedzi. Za pl w nicku mówisz że każdy to polaczek? noob? Jesteś prymitywnym dupkiem i tyle.

Co do autora tematu. Bez komunikacji to już nie jest duo. A jeżeli nie dajesz rady wygrać sam to znaczy że jesteś ciut za słaby jeszcze. Lepiej pograj sobie normal-e / custom-y na 1 konkretnej pozycji i jej się trzymaj. (żebyś miał jak carry-ować gry)

chuuj WAM WSZYSTKIM W DUPE .

O Boże... Nie prosiłem was o porady ani nic podobnego , nie chcesz grać ze mną - nie odzywaj się w temacie , proste? Po co spamujecie? BTW , jeśli chcecie wiedzieć odezwał się jeden ziomek , zagraliśmy rankeda , zmiażdżyliśmy rywali xD i może troche czasu sobie razem pogramy jak da rade :)

Siema wszystkim :) Szukam jakiegoś partnera do gry w DUO , nie lubię gadać na tsie czy czymś innym , ponieważ mnie to rozprasza :D Zależało by mi , żeby partner był z gold`a , ponieważ podwyższył by troche poziom wyszukiwanych teamów , bo nie da rady grać z tymi , których mi losuje :( . Jestem w silver III i właśnie idę spaść znowu , po raz 4 do silver IV (ahh , to były czasy , gdy byłem w Silverze I ... :( ) . Byłby ktoś chętny? Preferuje MID , EUNE , nick : PilasPL321