Szukam partnera do miłej gry ;)

siemanko, ostatnio moja drużyna rozleciała się no i cóż, nudno jest grać tak samemu ;c

więc tak, szukam osoby chętnej do gry wraz ze mną, jestem w goldzie III

wymagam : wiek 16+ , teamspeak 3, mikrofon, gold + ( ew. silver II-I ), oraz dobre poczucie humoru a także ilość spędzanego czasu, tak aby od godziny 16, do późnego wieczora ( 22-24 ) mieć możliwość, gry, zapraszajcie proszę, nick : Inmufaso , serwer EUNE, pozderki ^^

mówisz tutaj o rankedach czy normalach? ;p Jak normalne to moge być chętny, bo na razie mam 24 lvl na tym koncie ;p

Szkoda że takie wymagania masz co do dywizji ;) Większość takich ludzi jak to napisałeś GOLD+ ma już własne teamy. Jestem chętny AkaidoSuzano, aczkolwiek mam silver V (spadłem z 2)

nie chodzi tu o dywizje, chodzi mi o ogarnięcie gry ;p, no a najważniejsze są brechty na tsie no i miła atmosfera ;) zapraszajcie, nick Inmufaso

Dywizja to nie skill gracza :D Ok zaraz wysle zapro tylko aktualnie jestem na mobilnym do jutra i z gry nici ;) jutro jak najbardziej :P

A moge uzyskac odp na moje pytanie? ;p

mam 16 lat więc rozumiem że odpadam na starcie? ;D resztę wymagań spełniam.

mam 16 lat więc rozumiem że odpadam na starcie? ;D resztę wymagań spełniam.

Nie, bo gdy ktoś pisze, że gdzieś wymaga *ileś tam*+ , to ma dokładnie te *ileś tam* lat. To dość zabawne, no ale, kto chce grać z dzieciakami, nawet o rok młodszymi, bleeee.

Od autora czekamy jeszcze na odp. czy granie rankedów wchodzi w grę i czy to ma być koniecznie duo, czy może jest otwarty na 3v3 rankedy ?

dla mnie liczy się tylko to aby pograć, nie ważne czy to ranked duo, czy ranked 5v5 czy 3v3 czy gra na botach xd , mogą być nawet te 20 lvle aby tylko grali, jeśli czegoś nie potrafią lub wymagają w tym pomocy, to oczywiście pomogę, podpowiem, douczę, jestem otwarty na oferty :D no i przypominam, ts3 obowiązkowy !

To możesz mnie zaprosić, jak nie bede mial z kim pograc to dołącze ;p Na razie póki mam ten 24 lvl to psize sie tylko na normale. nick ab4dum

siemanko, ostatnio moja drużyna rozleciała się no i cóż, nudno jest grać tak samemu ;c

więc tak, szukam osoby chętnej do gry wraz ze mną, jestem w goldzie III

wymagam : wiek 16+ , teamspeak 3, mikrofon, gold + ( ew. silver II-I ), oraz dobre poczucie humoru a także ilość spędzanego czasu, tak aby od godziny 16, do późnego wieczora ( 22-24 ) mieć możliwość, gry, zapraszajcie proszę, nick : Inmufaso , serwer EUNE, pozderki ^^