Szukam paru obsób do normali EUWEST low lvl

Siemanko szukam paru osób na low lvl mogą być i 30 do grania normali, aramów, dominionów na weście. Oferuje 99%win ratio i Naukę gry w lola przy okazji.
Coś o mnie:
Doświadczenie w lolu od 1 sezonu
Powód smurfa: East jest nudny poziom jest zbyt niski a tyranie master tiera po to żeby wbić chall nie za bardzo mi się chcę, więc pragnę sprawdzić swojego skilla w westowymi diamentami i masterami i oczywiście gwiazdami lcsów.
Ts,skype: Posiadam.
Nick-Decida

Siemka, wysłałem Ci zaproszenie, nick: YoM8

Jakie macie lvle na west ? Bo mam smurfa na west ale nie mam z kim grać. 10 lvl +/-.

TS3/Skype posiadam.

Vivi a szukasz także innych graczy ? Bo zbieram Polaków na weście. Jeśli tak dodaj jokers as

Mam przerwę jeszcze 2 tygodniową.

Innych czyli? btw. Zaprosiłem.

Zagram z wami, staż od początku pierwszego sezonu ale nie jest ze mnie żaden pros (a powiedział bym, że jestem całkiem słaby). Moj nick: f0r3stPL (pokemon w cholerę :P) 30 lvl.

zagrałbym z wami w nowym sezonie z checia bym sie nauczyl grac od lepszych graczy :D W nowym sezonie gdyż po sezonie sie przenosze na westa :3

Nick Krostick, mam G2, ale jak cos, to na luzie mogę zagrać normalka z kimś ogarniającym.

Ja się odezwę za tydzień, z przyczyn technicznych na razie nie mogę grać. Nie mam sprzętu na którym odpaliłby lol. Więc jak co będę zapraszał.

Ja już rankedów w tym sezonie nie będę grać, tak jakoś czas mi nie pozwala. Na luzie jakieś normalki mogę. Moja ulubiona pozycja adc. Ulubiony champ : vayne.

jeśli to wciąż aktualne to gram raz po raz na +/- 15 lvlu. Chętnie zaczerpnę wszelakich porad. Na eune mam tylko platynke, ale wciąż się ucze.

nick Tha Old Style

Siemanko szukam paru osób na low lvl mogą być i 30 do grania normali, aramów, dominionów na weście. Oferuje 99%win ratio i Naukę gry w lola przy okazji.
Coś o mnie:
Doświadczenie w lolu od 1 sezonu
Powód smurfa: East jest nudny poziom jest zbyt niski a tyranie master tiera po to żeby wbić chall nie za bardzo mi się chcę, więc pragnę sprawdzić swojego skilla w westowymi diamentami i masterami i oczywiście gwiazdami lcsów.
Ts,skype: Posiadam.
Nick-Decida