Szukam paru osób do RoMa na Świątynie Raksha

Witam :D

Zacznę od opisania własnej postaci, nie do końca wszystko spamiętałem, więc jct to bd informował na bierząco. Tak, postać Mag/Druid 63/55lvl, 24kHP, 14kMP, Gwiazda, Niedźwiedź, Eq: m.in. Przyczyna koszmarów +12 i na plecy Skrzydła Feniksa +10.

Czasem wyciągam na Rakshy, ale i tak najlepiej jest grać z kilkoma paroma osobami. Mój serwer Saoraid[PL].

Jak już opisujesz to napisz hp/matt/def, tier broni.

Pominąłem, ale wspomniałem że nie spamiętałem całego info o postaci :P

Piszcie na GG, kto na Rakshe pojdzie :P

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

24k HP na RT? GL tam min te 35k trzeba mieć

Człowieku tak trudno napisać na światowym że zbierasz party na RT ... tylko zakładasz głupie tematy ... 24k hp na RT no to GL

Ale poszedłem w dmg, tamte mobki mają 250kHP, a ja im po 80k ciosam, potrzebuje kogoś poprostu z kim mogę pograc bo nudzi mi sie <_<

Z tego co się orientuje w RoM 24k HP to nic zwłaszcza z lvlem 63/55 więc powodzenia w szukaniu.

ciachasz moby po 80k hp a boss cie może na aoe hitnie ... a i zgodzę się z Strejok ze na lvl 63/55 24k hp to mało. :angry:

No to do kur.. nie czajicie, zbieram party na RT bo nie dam rady bossom, piszcie w koncu z sensem i do tematu, a nie czepiajcie się ciągle moich postów, poprostu kto może na RT i kiedy? :angry:

Nie czepiamy się tylko uświadamy, że nikt z toba nie pójdzie, chyba, że nie ogarnięci, którzy nie znaja minimum na RT, a co z tego, że ty je tak ciachasz skoro i tak padniesz w moment, zwłaszcza, że jak pójdziesz pierwszy ( mówie tu o drodze górą, omijając trashe) to zaagruje cie,posąg nie zauważysz i bam, nie mówiąc już o bossie, które zje cie na aoe.

Ja jak grałem rogalem, na rt wyciągałem 50k+ Hp i nie było tak bajkowo, zwłaszcza jak złapałem aggro.

Zobaczymy. I tak właśnie w tą sobotę z gildią tam dropimy i zaskoczę cię kiedyś dałem radę na Rakshy, tylko dawno nie grałem i straciłem wprawę, tak więc w 10 osób idziemy w sobotę na RT, to już raczej będzie bajkowo :D

no to się pochwal jak zrobisz RT z gulid :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Strasznie bajkowo skoro potrzeba wam 10 osób...

Tak wogule to byliście kiedyś na RT, w sensie gildiowo, bo jak nie to nie obiecuj sobie zbyt wiele bez zgrania + Ts'a

Jak grałem kilka miesięcy temu to RT bylo 6 osobowe to jak chcą się tam w 10 zmieścić ? :D

Można wejść w 10 jako raid pt

Już kiedyś tam dropiliśmy w 4 osoby, a teraz są 3 osoby 65-67lvl, a reszta to 20lvle, które chcą żebyśmy je podexpili :D , jak dla mnie będzie prosto :D

Witam :D

Zacznę od opisania własnej postaci, nie do końca wszystko spamiętałem, więc jct to bd informował na bierząco. Tak, postać Mag/Druid 63/55lvl, 24kHP, 14kMP, Gwiazda, Niedźwiedź, Eq: m.in. Przyczyna koszmarów +12 i na plecy Skrzydła Feniksa +10.

Czasem wyciągam na Rakshy, ale i tak najlepiej jest grać z kilkoma paroma osobami. Mój serwer Saoraid[PL].