Szukam piłkarskiej gry przeglądarkowej

Hej, tak jak w temacie, szukam przeglądarkowej gry piłkarskiej
Może być że prowadzisz cały klub lub że prowadzisz pojedyńczą postać
Od razu mówie, że grałem w te dwie gry
Football Team - fajna była gra ale z każdym miesiącem twórcy utrudniali rozgrywkę tak żeby trzeba było wydawać więcej hajsu i gra bez ładowania min. 100 zł miesięcznie praktycznie nie miała sensu
Trophy Manager - fajny symulator drużyny piłkarskiej tylko że bardzo długo się czekało żeby grać na jakimś poziomie, nie bardzo miałem ochotę żeby czekać 3 lata na zrobienie porządnej drużyny i wymaksowanie stadionu

Czego bym oczekiwał?
No właśnie żeby nie trzeba było czekać 3 lata aż gra się rozkręci
Żeby była baza aktywnych ludzi, nie proponujcie gry gdzie jest aktywnych 200 osób
Nie mam problemu żeby coś wydać w grze (30-40 zł miesięcznie) jeżeli to jakoś pomoże
Dziękuje za pomoc

izi ziomeczku, proszem bardzo:
PlayOK - Play Paper Soccer Online Free

od zawsze hattrick był i prawdopodobnie jest NAJLEPSZYM tytułem na przeglądarke nawet teraz 12k ludzi online a mimo wszystko jest to gra raczej wejdz przeklikaj, poogarniaj podstawowe rzeczy i czekaj na mecz. Mecze odbywają się co tydzień (a przynajmniej jeżeli nic nie zmienili) więc nie wiem czy twoje wymagania co do czasu rozkręcania się pasują tutaj, jednak jeżeli nie grałeś na pewno warto dać temu szanse bo lepszej gry nie ma.

Sprawdzę ten tytuł, dzięki :slight_smile:

https://www.haxball.com/

Nie dziękuj