Witam, szukam kogoś do rozpoczęcia przygody z gatunkiem gier moba. Niewiele w nie grałem, więc jeśli ktoś też chciałby zacząć to można pograć razem tylko trzeba wybrać grę
Szukam początkujących do grania w jakąś mobę lub mmo
Zaproponuj którąś
Rzuciła mi się też w oczy gra Warframe, zwłaszcza teraz ma wyjść to duże rozszerzenie z otwartym światem. Jeśli chodzi o mobę to myślałem zwłaszcza nad Lolem lub Hotsem.
Warframe jak najbardziej polecam. Dobra gra dla zabicia nudy, w której nikt Ci nie robi ciśnienia. Na początku na pewno będzie trochę grindowania, ale nikt nie narzuca Ci tempa. Moje doświadczenia z LoLem są średnie, w grze co chwile masz zmiany w balansie postaci. Co jakiś czas robią przewrót a regularnie wprowadzają "drobne zmiany", które czasem okazują się bardzo irytujące. Nie twierdzę, że gra jest zła, bo wolałem ją od Hotsa, ale w Hots wydaje mi się, że zdecydowanie mniej jest mieszania z postaciami.
Wydaje mi się, że otwarty świat w Warframe trzeba trochę brać z przymrużeniem oka. Spędziłem sporo czasu w tej grze i nie wyobrażam sobie dużej liczby warframe na jednej mapie. Warframe to tytany, które mają taką moc, że nawet połączenie 3 dajmy na to różnych warframe mogłoby skutkować wyrżnięciem wszystkich wrogów na danym obszarze. Wydaje mi się, że bardziej to będzie przypominało sesje jak np. w GTA 5. Czyli przykładowo, będziesz mógł iść tam gdzie chcesz, ale tylko 10 albo 20 graczy będzie się widziało w danej sesji po za miastem. Jeżeli nie grałeś w Warframe to warto w niego zagrać pomijając nawet otwarty świat. Gra ma fajną fabułę, która jest rozszerzeniem wątku z gry Dark Sector. Nie jest to może mistrzostwo jakie osiągnięto w Mass Effect, ale robi robotę i kiedy zaczynasz się zbliżać do sedna sprawy to zachęca do poznania tajemnicy.
Może nie jestem początkującym ale chętnie pogram z tobą w lub smite (to też mooba) pomogę Ci ogarnąć podstawy mogę zrobić nowe konto w razie potrzeby. Albo polecam riders of icarus mmorpg mamy 10-25 lvle więc trochę nam zejdzie brak wizard albo tanka
pisz pw jak cos
W tamtym tyg zacząłem grac w League of Legends, więc jak chcesz to mozemy coś spróbować.
Witam, szukam kogoś do rozpoczęcia przygody z gatunkiem gier moba. Niewiele w nie grałem, więc jeśli ktoś też chciałby zacząć to można pograć razem tylko trzeba wybrać grę