Szukam PoE

Witam szukam ekipy albo kogoś do pogrania w PoE wcześniej trochę grałem ale pro graczem nie jestem ale podstawy znam ( dwie postacie na 70+ )

W tej chwili gram race week może się jakimś cudem uda zdobyć klucz :P ale tak to testuje nowe buildy na zbliżające się wielkimi krokami 3.0 :D

jak co pisać tutaj w temacie albo pw Sanziroko

Siema Ja moglbym pograc posiadam 3 postaci jedna 71,91 level w standarwowej rozgrywce i 85 w lidze legalcy self found jednak mam ochote zrobic nowa postac z druga osoba mogloby byc znacznie ciekawej przykladowo walka z Izaro wiem ze obecn liga niedlugo sie konczy ale jakby nasza wspolopraca dobrze sie ukladala moglibysmy pograc w nastepnej po patchu Fall of Oriath jak co to pisz tutaj pozdro

Też chętnie zagram. Jakieś tam doświadczenie mam ale samemu nie chce się zaczynać. Jak coś to pisz tutaj lub na priv.

ja gram race teraz sc do niedzieli chce wbic ten 85 może sie uda cos wygrać :D w przyszłym tyg sa fajne wyścigi można pograć razem podaj nick w grze to Cie dodam

Witam szukam ekipy albo kogoś do pogrania w PoE wcześniej trochę grałem ale pro graczem nie jestem ale podstawy znam ( dwie postacie na 70+ )

W tej chwili gram race week może się jakimś cudem uda zdobyć klucz :P ale tak to testuje nowe buildy na zbliżające się wielkimi krokami 3.0 :D

jak co pisać tutaj w temacie albo pw Sanziroko