Napisz coś więcej o tym tytule.Wady zalety tak aby zachęcić lub zniechęcić potencjalnego gracza.
Nie ma sprawy.
Ogólnie rzecz biorąc jest to gra pokemon stworzona na silniku znanej przez wszystkich klasyki (w którą nie grałem już od klienta 7.6) - Tibii. Zapewne większość z Was grała już na jakichś serwerach pokemon, natomiast ten jest tym szczególnym - wartym uwagi. Nie mam pojęcia, czy już ktoś grał akurat na nim, czy też nie, ale z MOJEJ STRONY, z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA, jest to najlepszy serwer pokemon jaki dotychczas spotkałem. Co on ma takiego w sobie? Już wypisuję.
-własny przerobiony klient gry, gdzie naprawdę szary gracz połapałby się o co chodzi,
-własna mapka, gdzie autorzy bardzo się postarali o wykon,
-catch system, dzięki któremu możemy łapać zabite pokemony (podkreślam zabite) - pierw trzeba je zabić, żeby można było je złapać (nie tj. w prawdziwych pokemonach osłabia się je, po czym łapie),
-fly system, dzięki któremu możemy latać na latających pokemonach (ale nie wszystkich, bo wiadomo, że pidgey czy spearow nie uniósłby nas),
-surf system, dzięki któremu możemy pływać na wodnych pokemonach,
-dig system, dzięki któremu możemy kopać dziury za pomocą ziemnych pokemonów (np. diglett),
-cut system, dzięki któremu możemy przecinać niektóre krzewy w grze, aby przejść przez daną ścieżkę,
-rock smash system, dzięki któremu możemy rozwalać kamienie, które również jw. zagradzają nam drogę,
-levitate, dzięki któremu podobnie jak latające pokemony, możemy latać, lecz służy to bardziej dla pokemonów duchów (gengar itp.)
-teleport system, dzięki któremu możemy teleportować się do różnych miast,
-flash system, dzięki któremu możemy oświetlać sobie drogę dzięki naszemu pokemonowi,
-transform system, dzięki któremu niektórymi pokemonami możemy przemieniać się w danego pokemona oraz używać jego czarów (np. ditto),
Oczywiście większość w/w rzeczy już są przez Was znane, lecz uwierzcie mi, że ten serwer ma to coś. Fishing system (łowienie ryb) jest o wiele bardziej ułatwione i fajniejsze niż na innych serwerach. Gra jest ogólnie trudna i powolna, szczególnie dla nowych graczy. Polecam do 20 poziomu łowienie ryb, zaś później warto byłoby złapać sobie jakieś lepsze pokemony, którymi znowu będziemy mogli zabijać lepsze wodne pokemony - wiecznie magikarpiów łowić nie będziemy ![:)]()
PORADNIK DLA NOWYCH GRACZY - tutaj macie poradnik dla nowych graczy, a przy okazji screeny, gdzie będziecie mogli zobaczyć niektóre skrawki tajemnic tegoż serwera.
Osobiście mam 20 poziom. Polecam ten serwer, dlatego szukam ekipy, która będzie ze mną grała ![:)]()
Jedyną wadą tego serwera jest brak leveli dla naszych pokemonów, przez co wszystkie są sobie równe. Natomiast mimo wszystko jest to jeden z najlepszych jakie widziałem.