Witam Wszystkich, chce zacząć grać na obojętnie którym serwerze i obojętnie po jakiej stronie. Potrzebuje do tego jakiejś przyjaznej gildii, czy jest Moi mili w Naszym gronie jakaś aktywna gildia?
Szukam pomocnej gildii
Polska gildia Hanza, server Sirother/Europe. Ponad 40 członków, codzienna aktywność, super kontakt na TS3 i miła atmosfera. To nie reklama, po prostu zacząłem tam grac, dostałem się i jestem bardzo miło zaskoczony. Szukajcie mnie pod nickiem Dyniak. Najlepiej to zapraszam na TS3 http://skillfactory.info
A moje konto leży bezużyteczne..
To ta gra jeszcze działa?
Dalej istnieje taka gidia jak HeartBreakers?
To ta gra jeszcze działa? Dalej istnieje taka gidia jak HeartBreakers?
nie kumam takich wypowiedzi, czemu niby ma nie działać, bo w nią nie grasz? To samo mogę napisać o Black Desert , które masz w podpisie, czy jeszcze działa? bo moi znajomi przestali grać z nudów w ten przehajpowany tytuł
nie kumam takich wypowiedzi, czemu niby ma nie działać, bo w nią nie grasz? To samo mogę napisać o Black Desert , które masz w podpisie, czy jeszcze działa? bo moi znajomi przestali grać z nudów w ten przehajpowany tytuł
Grałem jeszcze jakiś czas temu... ba mam tam dalej konto ale ze względu na totalne wyludnienie to już jest równia pochyła w dół. Wcale nie twierdzę że Black Desert jest super hiper mega - to Ty wysnułeś takie wnioski po prostu zmieniłem grę i uważam że zrobiłem dobry krok
Ponawiam pytanie - czy dalej jest tam gildia HeartBreakers? Ewentualnie Black Swans?
Bartek, po której stronie gracie? Ktoś jeszcze poleca jakiś serwer?
Ludzie/Elfy, myśle że tu chyba najwięcej polaków gra.
zacząłem już grę, niedługo pojawię się na TS. Dzięki za pomoc!
Też sciągłem grę i z checią dołącze do gildii ale nie mogę wbić na ten serwer...
w glyphie przy uruchominiu gry dałeś europę? bo nie kminie dlaczego nie możesz wbić na serwer
Już mogę Chcę dość do jakiejś gildi PL jak coś mam nick Vekispl
Witam Wszystkich, chce zacząć grać na obojętnie którym serwerze i obojętnie po jakiej stronie. Potrzebuje do tego jakiejś przyjaznej gildii, czy jest Moi mili w Naszym gronie jakaś aktywna gildia?