Szukam popularnej gry via www

Witam.

Jak w tytule - szukam gry przeglądarkowej w którą gra dużo ludzi i ma swój klimat. Najlepiej żeby to była gra, w której ma się swoją postać i się ją rozwija. Nie podawajcie tylko sfgame - nie przypadła mi do gustu.

Najbardziej zależy mi na popularności gry i na rozwijaniu swojej postaci, ale jakaś dobra gra ekonomiczna też może być.

Czekam na propozycje. ;-)

Pozdrawiam.

#edit

Smoki raczej mnie nie interesują, ale dzięki

smoki.nightwood.net/ calkiem przyjemna :) zamiast bohatera masz smoki *ktoz by pomyslal XD* sporo contentu, jest tez rynek, sporo ludzi gra :)

Pride of Taern. W miarę ciekawa historia, system walki wymagający myślenia, kilka klas. Według mnie też do plusów mozna dopisac grafikę.

Ekonomiczna - Illyriad, lepszego community nie znajdziesz, a co do dobrego przeglądarkowego RPG, to dawno się poddałem. Możesz sprawdzić jak się BloodWars trzyma, za czasów R1 - R2 nie miała sobie równych :)

Zobacz sobie jeszcze Therian Saga gierka o ile od Gameforge (o mój boże!) tak za walutę w grze idzie kupić wszystko (nawet premium)
Z tego co napisałeś to najbardziej powinna Ci przypaść do gustu. Mamy tam rozwój postaci, wiele profesji gdzie nie jesteś przywiązany tylko do jednej

Ekonomia również występuje w bardzo wielkim stopniu, gdyż by np. wypatroszyć jelenia potrzebujemy ostrza, które kupimy od kowala (inny gracz) który zaś by wykonać to ostrze potrzebuje surowca (górnicy) i paliwa (górnik/drwal).. dzięki temu każdy gracz produkuje i napędza rynek :>

Uff. ale się spisałem
Link do gry - http://pl.theriansaga.gameforge.com/

Pozdrawiam

Taern, Liga aniołów, Legion śmierci, Zew Smoka.

Ikariam

Witam.

Jak w tytule - szukam gry przeglądarkowej w którą gra dużo ludzi i ma swój klimat. Najlepiej żeby to była gra, w której ma się swoją postać i się ją rozwija. Nie podawajcie tylko sfgame - nie przypadła mi do gustu.

Najbardziej zależy mi na popularności gry i na rozwijaniu swojej postaci, ale jakaś dobra gra ekonomiczna też może być.

Czekam na propozycje. ;-)

Pozdrawiam.

#edit

Smoki raczej mnie nie interesują, ale dzięki