Szukam poważnie nastawionych ludzi do CS:GO

Siemanko, poszukuję 4 ludzi do grania MM (może stworzenie składu). Moja obecna ranga Distinguished Master Guardian (Szeryf) był Orzeł, ale spadłem z 5 i zrobiłem sobie przerwe na granie DM, więc chciałbym powrócić do grania MM ze stałym składem. Jakieś warunki? Nic specjalnego, ale to dla lepszej gry.

- Napinaczom podziękuje, bo nie chce mi sie słuchać jak ta osoba jest dobra, a reszta osób, to gówna i silver I C:

- Bez płaczu, że przegramy 2-3 mecze z rzędu.

- Wiek 16/17+ (Osobiście mam 20 w listopadzie, ale to mniej ważne)

- Ranga, szeryf/orzeł w górę

Poszukuję osób które chcą pograć coś więcej niż MM, jakieś esle, a z czasem może coś więcej, się zobaczy :).

steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198042047270/

Jak ktoś chciałby o coś zapytać albo będzie chciał grać, dodawać.

Witam

Ja chciałbym się zgłosić, tylko jest jeden mały problem posiadam słabą dywizję bodajże silver 4 ;/

-Bez napiny

-Bez płaczu, przyzwyczajony do przegranych x)

-Ranga: Słaba S4

Kontakt Steam: szluger18

W tym miesiącu planuje kupić nowe słuchawki bo gra bez słuchawek to nie gra.

Pozdrawiam

Wiek 19 skończone

Ranga? nawet nie wiem ale mam przegrane 16 meczy z czego 14 wygranych

Również nie płacze ani się nie napinam :]

Steam Adiif

Jeżeli ranga Ci nie przeszkadza to chętni bym pograł :)

Siemanko, poszukuję 4 ludzi do grania MM (może stworzenie składu). Moja obecna ranga Distinguished Master Guardian (Szeryf) był Orzeł, ale spadłem z 5 i zrobiłem sobie przerwe na granie DM, więc chciałbym powrócić do grania MM ze stałym składem. Jakieś warunki? Nic specjalnego, ale to dla lepszej gry.

- Napinaczom podziękuje, bo nie chce mi sie słuchać jak ta osoba jest dobra, a reszta osób, to gówna i silver I C:

- Bez płaczu, że przegramy 2-3 mecze z rzędu.

- Wiek 16/17+ (Osobiście mam 20 w listopadzie, ale to mniej ważne)

- Ranga, szeryf/orzeł w górę

Poszukuję osób które chcą pograć coś więcej niż MM, jakieś esle, a z czasem może coś więcej, się zobaczy :).

steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198042047270/

Jak ktoś chciałby o coś zapytać albo będzie chciał grać, dodawać.