Szukam prawdziwego RTS via www

Witam serdecznie z racji, że nie było owego tematu muszę go stworzyć, szukam prawdziwego Real Time Strategie przez www.

Dlaczego www ? ponieważ chciałbym zagrać w grę dostępną nie ważnie na jakim komputerze bym był (szybki dostęp) i by gra nie było do 8 graczy a minimum do 30.

Gra którą szukam powinna zawierać :

-Walkę na prawdziwym świecie (czyli Europa, ameryki itd. nie żadne fantasy etc)

-Prawdziwe wojska jak piechota, czołgi (bez żadnych smoków etc.)

-Lata walki to tutaj najlepiej lata od 1850 roku do XXI wieku

-Grę na więcej niż 8 osób

Jeśli nie via www to :

-Może być klient jeżeli gra w nią naprawdę sporo osób i walki pomimo wyjścia ciągle trwają i są dynamiczne

-Mogą być na androida ale wymagania też jak wyżej dynamika i pomimo offline trwają

Gry które przypadły mi do gustu :

Supremacy1914 - gram ciągle podoba mi się, ale brakuje dla mnie paru rzeczy + niema całego świata a max. 31 graczy + 13 botów ale i tak to nic w porównaniu z tym że ta gra to total p2w :D

Gry które nieprzypadły mi do gustu :

Battle Down - zbyt sztuczna i nie ma klimatu itd itd.

F5

F5

Terra Militaris i tyle w temacie

A co byś powiedział na Stronghold Kingdoms ?

Lord of Ultima, świetna gra, za niedługo nowy 16 świat, polecam ;)

Stronghold Kingdoms nie jest via www, ale sprawdziłbym tylko przez to, że bazuje na tak świetnej serii.

Stronghold Kingdoms nie jest via www, ale sprawdziłbym tylko przez to, że bazuje na tak świetnej serii.

Tak. Napisałeś, że możesz pobrać klienta gry :) Gra sama w sobie jest rozbudowana i wciągająca :)

słodkiflirt.pl

warn_ico.png
Ostrzeżenie za pisanie głupot. - Mr. Hania

Jest taka gra pc nazywa się Victoria ma tryb multiplayer gra jest bardzo trudna bo trzeba w niej dużo myślec

ogólnie cała seria Europa Universalis ci będzie odpowiadać

co do Stronghold... nie pasuje mi

Rome Total War, Victora ITD. mówiłem że gry do 8 osób są nie dla mnie więc po co piszesz jak nie czytasz pierw co ja pisze

Lord of Ultima z czym do ludzi ?

http://pl.terra-militaris.gpotato.eu/ tu rts’a bo widzę, że nie testowałeś - co prawda mega is ale gram bez i nie narzekam(chiny - pantheon)

zdziwię cię grałem i o dziwo nie spełnia

jak i dynamiczną grę bo walka do wygranej nie trwa kilkanaście tygodni a nieskończoność

To ci powiem że twych jakże wygórowanych wymagań na daną chwilę żadna gra nie spełnia.

Witam serdecznie z racji, że nie było owego tematu muszę go stworzyć, szukam prawdziwego Real Time Strategie przez www.

Dlaczego www ? ponieważ chciałbym zagrać w grę dostępną nie ważnie na jakim komputerze bym był (szybki dostęp) i by gra nie było do 8 graczy a minimum do 30.

Gra którą szukam powinna zawierać :

-Prawdziwe wojska jak piechota, czołgi (bez żadnych smoków etc.)

-Lata walki to tutaj najlepiej lata od 1850 roku do XXI wieku

-Grę na więcej niż 8 osób

Jeśli nie via www to :

-Może być klient jeżeli gra w nią naprawdę sporo osób i walki pomimo wyjścia ciągle trwają i są dynamiczne

-Mogą być na androida ale wymagania też jak wyżej dynamika i pomimo offline trwają

Gry które przypadły mi do gustu :

Supremacy1914 - gram ciągle podoba mi się, ale brakuje dla mnie paru rzeczy + niema całego świata a max. 31 graczy + 13 botów ale i tak to nic w porównaniu z tym że ta gra to total p2w :D

Gry które nieprzypadły mi do gustu :

Battle Down - zbyt sztuczna i nie ma klimatu itd itd.