Dobra w takim razie coś pogram i zobaczymy czy zostanę na dłuzej nick Tronoyz
Szukam Priv serwera
krige jak już grac coś dłużej to jednak na extreme zapraszam:) gdzie w samej gildii mamy 3/4 waszego serwa:)
http://img849.imageshack.us/img849/3024/cabal1304271310ver37400.jpg
Tylko zanim ja się połapię co się dzieje w tej grze to miesiąc minie ^^ skończyłem gre chyba na EP4.
Wy jak ściągaliście to wszystko było w porządku? Przez torrenta pobrałem i kiedy przez rara otworzyłem to błąd, nie wiem dlaczego.
Hmm raczej tak ale proponuje ci pobrać po przez mega upload i google chrome albo fire foxa, na elite jest dużo ludzi i jeszcze więcej hackerów, z tego co gm pisał ze na playcabalu praktycznie hacki nie działają co są dostępne w internecie, bo na bieżąco gm likwiduje i banuje hakerów.
an extreme tak samo brak hackow:)
krige po to mamy duza zgrana ekipe zeby pomoc
a tez sciagne z nudow ;] jak cos nick Devanzo
Ok spróbować nie zaszkodzi. Pezez fire nie da rady bo się zatrzymuje np na 10%, a szkoda bo duża prędkość jak przez chroma się nie uda to raczej nie pogram ;]
Sciągam już.Spotkamy się w grze.Mam nadzieje.Mam pytanie ten serwer jakiego ma antyhacka np xtrap?
Amasung mam nadzieje że mi pomożesz.Bo dawno nie grałem w Cabala.
jaki jest sens grania na serwerza z 100 osobami online-.-
Ok mam do zobaczenia w grze nick Koxiwo
Niby pokazuje 100 osób online ale jest ich moze z 20? Nie wiem ale serwery wyludnione, w BI moze 2 sklepy stoja i 3 osoby AFK.
dlatego krige zapraszam do nas:)
http://extremecabal.com/?from=5446
wystarczy ze patch sciagniesz i wkleisz na ten priv co masz;) 3 min roboty i serw mozesz oblukac a w grze pisac do omek, rothy,melly Satysa
Ja bym grał na extreme cabal tylko mam problem z serwerami co mają xtrapy.Gra mi sie nie chce włączyc.W procesach pojawia sie cabalmain.exe ale po chwili znika.Mam windowsa xp sp3
Zagrałbym ale nie ogarniam tej gry xD Pomógłby ktoś?
ja nikogo nie zmuszam do gry na play cabal napisałem tylko jaki server jest i co ma dla zaoferowania i tyle każdy ma wolna wole żeby wybrać gdzie grać
Jak mi pomożecie z xtrapem to będe gral.
Na cabal extreme jest jakiś update czy coś ? Bo stronka ładuję się i jest tylko 1 obrazek bez żadnych odnośników.
Extreme dziala:) antywira wylacz