Na start lv 100+(z lvelingami), Trans(Skille z ep10). Honor obojętny.
Szukam Priv serwera
Nie ma dokładnie takiego jakiego chcesz, lecz...
WS Cabal - 170 lv start Max CR Trans/Trans + Terra/Shin/Myst set+12 + amp (ale nie ma tych skilli, lecz mogą wejść bo to serv Beta)
AS Cabal Ep8 - CR od nowa, LV 1 ale są skille z ep10 (ale to serv wyszedł dopiero z EP2 i poszły rekompensaty dla donatów i na 10 osób pod wieczór all donaty, a popołudniu gdy jest ich więcej to 99% donatów, więc jaki to sens).
Coś tam jeszcze było z nowymi skillami, ale nie mam pojęcia bo zapomniałem. Innych z tymi skillami nie znajdziesz bo póki co wchodzi to dopiero.
extreme cabal zaczynasz normalnie ale ludzi jest dużo polaków rowniez a skile ep 10 nidlugo
PlayCabal
na start
1.1lv/11CR, bm3 za 5kk alz
2.specjalna mapa do levelingów z tego co wiem nigdzie tego jeszcze nie widziałem
3.skille ep10.
4.chaos arena lv7
5.AT boss +2speciall boss dla low lv <1 w BI> <2 w PL>
6.10rb -1Rb-100stat
nie długo na server być dodany EoD b3f
Skille do dropa czy u insta?
Amasung no ciekawe, jakaś odskocznia od Simp Cabal by sie przydała. Ty tam grasz aktywnie? Jest Polska gildia, albo troche polaków? I jak z dropem dungi? Mam nadzieję, że tak. Juz zasysam
tak gram aktywnie wszystkie skille są u instruktorów , dungi dropia w dużych ilościach drop jest z skrzynek z bossów x3 na serverze gra spora ilość polaków w razie Pytań jestem w grze pod Nickiem AmasungPL jak by ktoś potrzebował pomocy zawsze pomogę
Dobra pisze sie. podaj jakiegos tsa
Spoko to ja się piszę mam bardzo duże doświadczenie to pomogę w dunach czy coś podobnego. Lecz, żeby nie było nieporozumienia to najlepiej udostępnić link na server. Czy to ten? http://cabalpvp.playarea.info/
jestem zawsze na tym TS3 178.217.191.213:6320 jak coś kanał cabal online
dziś już nie zawitam na serwerze bo jestem w pracy
Ja juz Pobralem. Jct priv.
czad cale 100osob online:D
Czy ten PlayCabal nie jest czasem Pay2Win? Tak czytam to forum to niejedna osoba odeszła z powodu "OP donatorz"
Ja niestety pomimo, że chcę pograć niestety raczej nie będę grał. Nie mogę pobrać gry... Torrent martwy, a normalnie na MEGA mam 2mb/s ale zatrzymuje mi sie np na 11%. Próbowałem wiele razy i lipa.
1.Nie nie jest p2w.
2.Spróbuj przez FFoxa pobral albo chroma
Ten server nie jest P2W, ludzie odchodzą bo grali na serverach ep2 co itemow było pełno, kupowali za 20kk item full amp i grali, tu jest jak na globalu jak chcesz coś mieć to trzeba zapierdzielać sam gram od 2 miesięcy tu i mam praktycznie wszystko na +15 i nie żałuje straconego czasu. Wszyscy chętnych zapraszam na pewno jakoś pomogę
Pozatym ta ilość osób online jest fałszywa, waha się od 95-106
Przez fire ściągam. Torrent się uaktywnił tylko pod wieczór i byla granica 4-8h spróboję przez chroma, ale nie wiem czy sie da. W dodatku patcha pobralem to 0 bajtów i uszkodzony. A jak się nie da to w 2-3 wieczory się ściągnie może przez torrenta.
z tym się zgodzę że ten licznik źle pokazuje ale o godzinach 16+ jest już naprawdę spora ilość ludzi
Dokładnie tak jak powiedział Ama. Sam zaczolem tu grać i mogę liczyc na jego pomoc i tak jak juz napisal niema tutaj latwo.