Tak jak w temacie... Dzisiaj gra skończy mi się pobierać po południu i chciałbym w grzę poznać osobę które by mi wytłumaczyła co nieco, nie oczekuje żadnego boostowania, broń mnie panie od tego;p Chodzi mi o wytłumaczenie tych całych stygmów, czy jakoś tak itd. Czekam na chętnych i pozdrawiam!
Szukam "przewodnika"
W aiona gram dłuuugo, więc powiedz co się interesuje a ja postaram się odpowiedzieć.
Co do stigm (gram na angielskiej wersji).
Od 20 lvl zaczną Ci się odblokowywać sloty na stigmy (co 10 lvl jeden slot) + sloty na great stigmy (na odblokowanie slotu robi się quest). Są to dodatkowe skille pod postacią "itemku" które wkłada się w odblokowany sloty u odpowiedniego NPC. Istnieją jeszcze great stigmy które kupuje się za AP. Skille ze stigm zazwyczaj są silniejsze od zwykłych klasowych skilli. To własnie konfiguracja posiadanych stigm ustanawia twój build. Każda klasa posiada dwa drzewka great stigm które można zobaczyć wchodząc w odpowiednią zakładkę.
Mógłbym się bardziej rozpisać ale trochę się śpieszę, jakby coś było niejasne to napisz.
tylko nie idz na barusa !!!!!!!!!!!!!!!!! idz na perento po stronie ely jest sympatyczny legion FENIX zapomoga Ci zakupic 1szego gp nawet jak bys chcial duo pograc to sie odezwij 3480684gg to mozna w 2 grac od poczatku
Dlaczego niby nie idz na barusa? Co ty w ogle wypisujesz... Barus to Polski serwer i polecam na nim grac
na barusie 90% gimbazy i 0 skila na pvp. tam nie nauczysz wykorzystywac swojej postaci w 100% i to jest smutne... do tego na LFG leci tylko flame nic wiecej lepiej na eu jakims zagrac przyjemniej i wiece ludzi do gry no i ogaru wiec nawet na iscie jak nei ogarniesz to nikt CI nie pocisnie tylko wytlumaczy co i jak =]
Tja zwlaszcza isc grac na Nexusie ktory wymiera.
Osobiscie gram na Barusie po stronie Asmodian w Legionie The Exiled i nie nazekam, spoko ludzie. A jesli ktos sobie nie radzi z gimbaza to jego sprawa i potem niech nie placze na forum jaka to ona jest zla. Mute na nich i tyle.
Najlepiej jest wlasnie wbic 25-30lvl i znalezc sobie legion, w ktorym gracze pomoga Ci przy kampanii.
O samym perento slyszalem ze kiedys grali tam polacy i polskie legiony ale nie wiem jak teraz z tym jest.
Na spatalosie jest dużo polaków i polskich legionów czy to po straonie ely czy aso.
Tak jak w temacie... Dzisiaj gra skończy mi się pobierać po południu i chciałbym w grzę poznać osobę które by mi wytłumaczyła co nieco, nie oczekuje żadnego boostowania, broń mnie panie od tego;p Chodzi mi o wytłumaczenie tych całych stygmów, czy jakoś tak itd. Czekam na chętnych i pozdrawiam!