Szukam przyjaciela, przyjaciół

Witojcie, nazywom sie Dawid, lat 25. Szukom przyjaciela bo joden mnie zostawił job Twoja mać i gro w inne to gry, jo. Drugi przyjaciel którego znalazł ja prosze Was tutaj a to do Rusta, oloł to mnie ze swoim to kumplem i poszli oni słuchojcie w co innego groć i znowu nie mom to z kim pogrywoć :/

1. Wymagania Discord, nie lubię TS.

2. Wiek nie gra roli :)

3. Godziny do grania różne, pracuję 24/7 w różnych godzinach, więc jestem różnie w domu, zaś wolne mam tylko w dwa weekendy w miesiącu, ale spokojnie nawet nawet można sobie pograć razem :)

W skład gier wchodzą takie tytuły jak: rust/conan exiles/hurtworld/medivia/cs:go/lol/freestyle football/gothic II mp ew. mogę coś ściągnąć, byle nie SCI-FI i nie gra z monotonnym EXPEM.

Pozdrawiam :)

Siemano na rejonie,
chcesz może coś pograć wspólnie? Trochę młodszy jestem, bo o 6 wiosen ale się dogadamy na luzaku. :P

Witojcie, nazywom sie Dawid, lat 25. Szukom przyjaciela bo joden mnie zostawił job Twoja mać i gro w inne to gry, jo. Drugi przyjaciel którego znalazł ja prosze Was tutaj a to do Rusta, oloł to mnie ze swoim to kumplem i poszli oni słuchojcie w co innego groć i znowu nie mom to z kim pogrywoć :/

2. Wiek nie gra roli 

3. Godziny do grania różne, pracuję 24/7 w różnych godzinach, więc jestem różnie w domu, zaś wolne mam tylko w dwa weekendy w miesiącu, ale spokojnie nawet nawet można sobie pograć razem 

W skład gier wchodzą takie tytuły jak:  rust/conan exiles/hurtworld/medivia/cs:go/lol/freestyle football/gothic II mp  ew. mogę coś ściągnąć, byle nie SCI-FI i nie gra z monotonnym EXPEM.

Pozdrawiam 

Siemano na rejonie, 
chcesz może coś pograć wspólnie? Trochę młodszy jestem, bo o 6 wiosen ale się dogadamy na luzaku. 

To moze dolaczycie do mnie?:) Tree of Savior wrzucony na ruszt^^

To moze dolaczycie do mnie?:) Tree of Savior wrzucony na ruszt^^

Jeżeli grasz w Conana(na czym mi zależy właściwie w tym momencie) to w sumie czemu i by nie. Masz już tam jakąś ekipę?

Nie gram w Conana bo gra nie jest warta złamanej złotowki. Wyjdzie premiera wtedy bd sie zastanawial nad kupnem. Mam z 4 osoby ktore pogrywaja o roznych godzinach. Chodzi o tosa, a ogolnie jest wiecej ludzi, ale kazdy gra to co chce.

Jak nie jesteś taki zjedzony jak w pierwszym poście to pogramy w coś. Sam szukam kogoś kto chciałby razem pociupać w coś nowego, w coś w co nigdy nie grałem.

spoko, co proponujesz ?: )

Może coś poważniejszego? Rainbow Six Sage? Albo jakieś wyścigi, the crew?

W tego black desert jeszcze pogram, na razie nie miałem czasu w tym tygodniu.

2. Wiek nie gra roli :)

3. Godziny do grania różne, pracuję 24/7 w różnych godzinach, więc jestem różnie w domu, zaś wolne mam tylko w dwa weekendy w miesiącu, ale spokojnie nawet nawet można sobie pograć razem :)

W skład gier wchodzą takie tytuły jak: rust/conan exiles/hurtworld/medivia/cs:go/lol/freestyle football/gothic II mp ew. mogę coś ściągnąć, byle nie SCI-FI i nie gra z monotonnym EXPEM.

Pozdrawiam :)