Szukam Przyjaciół!

Tak jak w temacie. Gram na serwerze EUNE (aktualnie 12lvl ) i przydałby się dobry towarzysz do grania normali bez spiny, ale za to ze znaczną ilością sucharów i dziecinnych żartów. Jestem dostępny zwykle popołudniami (14-22), bo- jak każdy grzeczny chłopczyk- chodzę wcześnie spać.

Jedyne wymagania to wiek +16, bo jeśli miałbym być nianią, to wolałbym za to brać pieniążki :rolleyes:

Stary masz 12lvl to dużo nie stracisz. Odpuść sobie to siedlisko raka bo i na ciebie przejdzie. League of legend to jedno z niewielu miejsc gdzie ludzi z niedojebaniem jest tak wiele w jednym miejscu. Nawet w cs:go jest mniej toksycznie community niz w lolu.

Stary masz 12lvl to dużo nie stracisz. Odpuść sobie to siedlisko raka bo i na ciebie przejdzie. League of legend to jedno z niewielu miejsc gdzie ludzi z niedojebaniem jest tak wiele w jednym miejscu. Nawet w cs:go jest mniej toksycznie community niz w lolu.

Grywam w obydwie gry i nie mogę się zgodzić. W LoLu był okres gdzie ca chwila ktoś dostawał bany/blocki an chat i od tego czasu toksyczność drastycznie spadła. (Znaczy w moich dywizjach przynajmniej :v) W CS'ie jak było tak jest i tak będzie toksycznie z ruskimi na czele

Czy tylko ja wolalbym 100000x dostac jakiegos toxycznego typa co gra na poziomie diamentu (czyli mojej dywizji) i na prawde ogarnia gre niz typa ktory ma piekna kulturę i w ogole a gra jak najgorszy brąz?

Ja oczywiscie odniosłem to do rankedów a Ty piszesz o normalach dlatego w sumie troche Cie rozumiem... NATOMIAST, nie raz nie dwa i nie trzy spotykalem takie duo/trio/quadro na normalach gdzie "ogarnięte ziomki, mordki, i inne 'suchary'" psuły całą rozgrywkę bo zamiast grać to trollowali.

Także z całym szacunkiem - nie znam Cię więc nie oceniam - ale nie Ci toxyczni są z 'niedojebaniem' tylko Ci co sobie robią jaja podczas gry bo 'hyhyhyH@@H@H@Hh3h3h3h #KAPPA ALE TROLL #KAPPA JEBAC DISSA HHAHAHAH" mają 'niedojebane' mózgi :)

*wulgaryzmy użyte były cytatami/odniesieniami do poprzednich wypowiedzi.

Aktualnie, wracam do LoL'a po 3letniej przerwie i mam dopiero ok. 5lvl, ale grę ogarniam, więc jeśli Ci to nie przeszkadza, to jestem chętny. Zazwyczaj gram w Twoich godzinach, ale jutro i w środę dopiero dostępny będę po 18. Nick 'Open mid Zilean''. Moja pozycja to support/mid. Nie doczytałem, że na EUNE grasz, ja aktualnie gram na EUW, więc raczej nie pogramy razem :D

Po pierwsze- tak jakby co, to nie jest temat odnośnie toksyczności w LoLu (która jest zresztą oczywista, bo średnia wieku w LoLu nie przekracza trzynastu lat, a wiadomo jak z dziećmi jest- jak raz usłyszą przekleństwo to potem powtarzają). I o to między innymi chodzi mi w szukaniu ludzi, bo jak czterech toksycznych randomów zastąpisz czterema spoko ziomkami z forum to nawet przegrywanie może być "przyjemne".

Po drugie- mam jeszcze konto na EUW, więc jakby ktoś chciał zostać "Księżycem Mego Życia" oraz "Moim Słońcem i Gwiazdami" to zapraszam również na Westa (tam mam aż 18lvl, więc to nie są już przelewki -_- )

PS. Jestem naprawdę :( baaardzo samotny i zdesperowany :( więc ponownie proszę o dodawanie mnie :unsure: :lol: :D

Tak jak w temacie. Gram na serwerze EUNE (aktualnie 12lvl ) i przydałby się dobry towarzysz do grania normali bez spiny, ale za to ze znaczną ilością sucharów i dziecinnych żartów. Jestem dostępny zwykle popołudniami (14-22), bo- jak każdy grzeczny chłopczyk- chodzę wcześnie spać.

Jedyne wymagania to wiek +16, bo jeśli miałbym być nianią, to wolałbym za to brać pieniążki :rolleyes: