[Szukam] Rap zagraniczny

Kiedys (juz kawalek czasu temu) tak za czasow swietnosci 50centa ema i calej reszty byla taka nuta na feat'cie z jakas panienka. Teledysk byl ze raper i ta Pani jada sobie jakims kozackim wozem goni ich policja w bicie byla taka fajna gitarka. Jakby ktos mogl pomoc i podac link do piosenki bylbym wdzieczny. Chodzi mi po glowie juz od 2 tygodni i spokoju mi dac nie chce. Z gory dzieki.

Mi przychodzi na myśl tylko to Chamillionaire ridin ft. Krayzie Bone

Niestety to nie to... ps to co podales nie jest stare

Kurde chyba wiem o co Ci chodzi, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu.

Pamiętam ze w teledysku oni chyba jechali jakimś żółtym samochodem i co chwilę były sceny jak tam sobie siedzą na masce i się całują.

Wydaje mi się tez ze ten raper i ta dziewczyna co stworzyli tą nutke byli kiedyś parą.

A to nie była właśnie jakąś nutka 50 centa?

To jest bardzo prawdopodobne :D bez kitu lata mi to po glowie i nie moge sobie za chiny tytulu przypomniec

Kiedys (juz kawalek czasu temu) tak za czasow swietnosci 50centa ema i calej reszty byla taka nuta na feat'cie z jakas panienka. Teledysk byl ze raper i ta Pani jada sobie jakims kozackim wozem goni ich policja w bicie byla taka fajna gitarka. Jakby ktos mogl pomoc i podac link do piosenki bylbym wdzieczny. Chodzi mi po glowie juz od 2 tygodni i spokoju mi dac nie chce. Z gory dzieki.