Szukam romans

siema szukam anieme z typu roman z góry dzięki

clannad

kimi ni todoke

Tonari_no_Kaibutsu-kun

Kaichou wa Maid-sama!

hmm wiesz ze takie tamaty były ? poszukaj

Polecam Chobits :)

Nogizaka Haruka no Himitsu polecam. ^^

Polecam Boku no Pico. :)

a ja z komedii polecam (trochę banalne) anime School Rumble :P

Toradora (2 sezony)

Tasogare Otome x Amnesia

The World God Only Knows

Sekirei (2 Sezony)

Zero no Tsukaima (3 sezony)

Mogłbym jeszcze polecić Bakuman gdyż ma trochę romansu lecz głównie skupia się na bardzo dobrej fabule :) lecz jest szczęśliwe zakończenie romansu

@up toradora ma 2 sezon ??

boku-wa-tomodachi-ga-sukunai

chuunibyou-demo-koi-ga-shitai

acchi-kocchi

toradora nie ma jeszcze drugiego sezonu lol XD

@Tidies

Taki doinformowany, że Toradora nie ma drugiego sezonu a nie wie, że Zero no Tsukaima ma cztery :)

Od siebie również polecam Zero no Tsukaima, Angel Beats, Clannad, Toradora, Chuunibyou.

Shakugan no Shana

Rzeczywiście Toradora nie ma 2 sezonu musiało mi się coś poje**** gdyż jedno napisałem i już myślałem nad drugim. Co do Zero No Tsukaima to podobnie zresztą jak wszystkie anime które polecam wpisuje w minute i nie rozmyślam bardziej nad tym co piszę :D

Mogę polecić jeszcze Anime:

Kimi no iru machi - nie umywa się do mangi

Great Teacher Onizuka (klasyk)

Nie znam się za bardzo na romansach :) wolę coś z lekką nutką romansu i szczęśliwym zakończeniem :)

Princess Lover!

Amagami SS jedyne w swoim rodzaju anime romans w którym nikt nie może narzekać na to że główny bohater wybrał nie tą dziewczynę co trzeba ;p

25 odcinków ( +12 sezonu drugiego ), 6 alternatywnych przebiegów historii, w każdej z historii wątek skupia się na jednej z 6 dziewczyn ( po 4 odcinki na dziewczynę + jeden odcinek opowiadający o jeszcze jednej, siódmej dziewczynie ). Ładna kreska, dobre udźwiękowienie ( dodatkowo każda z dziewczyn posiada własną piosenkę w zakończeniu ), fabuła każdej z historii jest całkowicie odmienna ( tak jakbyś oglądał 6 różnych anime ).

B gata H kei anime po prostu rozbraja. Dość nietypowa fabuła, sporo ecchi, fajna kreska, świetny humor i sporo romantyzmu. Ogólnie jedno z moich ulubionych anime jeśli chodzi o ten gatunek.

Dzięki ale wszystko prawie widziałem Macie coś jeszcze ??....

Masz jakąś listę czy coś(MAL/AP)? Tak będzie łatwiej i nie będzie trzeba rzucać seriami, które już oglądałeś.

tyle se przypomniałem

Special A

Kaichou wa Maid-sama!

nogizaka haruka no himitsu finale

Toradora

Lovely Complex

Kimmi ni Todoke

Sukkite iinayo

Tonari no Kaibutsu-kun,

Shakugan no Shana

rosario To Vampire

reszty nie pamiętam..:/

Nazo no Kanojo X, nie wiem czy było, ale to anime ma w sobie cośtak mega miodnego

siema szukam anieme z typu roman z góry dzięki