siema szukam anieme z typu roman z góry dzięki
Szukam romans
clannad
kimi ni todoke
Tonari_no_Kaibutsu-kun
hmm wiesz ze takie tamaty były ? poszukaj
Polecam Chobits
Nogizaka Haruka no Himitsu polecam. ^^
Polecam Boku no Pico.
a ja z komedii polecam (trochę banalne) anime School Rumble
Toradora (2 sezony)
Tasogare Otome x Amnesia
The World God Only Knows
Sekirei (2 Sezony)
Zero no Tsukaima (3 sezony)
Mogłbym jeszcze polecić Bakuman gdyż ma trochę romansu lecz głównie skupia się na bardzo dobrej fabule lecz jest szczęśliwe zakończenie romansu
@up toradora ma 2 sezon ??
boku-wa-tomodachi-ga-sukunai
chuunibyou-demo-koi-ga-shitai
acchi-kocchi
toradora nie ma jeszcze drugiego sezonu lol XD
@Tidies
Taki doinformowany, że Toradora nie ma drugiego sezonu a nie wie, że Zero no Tsukaima ma cztery
Od siebie również polecam Zero no Tsukaima, Angel Beats, Clannad, Toradora, Chuunibyou.
Shakugan no Shana
Rzeczywiście Toradora nie ma 2 sezonu musiało mi się coś poje**** gdyż jedno napisałem i już myślałem nad drugim. Co do Zero No Tsukaima to podobnie zresztą jak wszystkie anime które polecam wpisuje w minute i nie rozmyślam bardziej nad tym co piszę
Mogę polecić jeszcze Anime:
Kimi no iru machi - nie umywa się do mangi
Great Teacher Onizuka (klasyk)
Nie znam się za bardzo na romansach wolę coś z lekką nutką romansu i szczęśliwym zakończeniem
Princess Lover!
Amagami SS jedyne w swoim rodzaju anime romans w którym nikt nie może narzekać na to że główny bohater wybrał nie tą dziewczynę co trzeba ;p
25 odcinków ( +12 sezonu drugiego ), 6 alternatywnych przebiegów historii, w każdej z historii wątek skupia się na jednej z 6 dziewczyn ( po 4 odcinki na dziewczynę + jeden odcinek opowiadający o jeszcze jednej, siódmej dziewczynie ). Ładna kreska, dobre udźwiękowienie ( dodatkowo każda z dziewczyn posiada własną piosenkę w zakończeniu ), fabuła każdej z historii jest całkowicie odmienna ( tak jakbyś oglądał 6 różnych anime ).
B gata H kei anime po prostu rozbraja. Dość nietypowa fabuła, sporo ecchi, fajna kreska, świetny humor i sporo romantyzmu. Ogólnie jedno z moich ulubionych anime jeśli chodzi o ten gatunek.
Dzięki ale wszystko prawie widziałem Macie coś jeszcze ??....
Masz jakąś listę czy coś(MAL/AP)? Tak będzie łatwiej i nie będzie trzeba rzucać seriami, które już oglądałeś.
tyle se przypomniałem
Special A
Kaichou wa Maid-sama!
nogizaka haruka no himitsu finale
Toradora
Lovely Complex
Kimmi ni Todoke
Sukkite iinayo
Tonari no Kaibutsu-kun,
Shakugan no Shana
rosario To Vampire
reszty nie pamiętam..:/
Nazo no Kanojo X, nie wiem czy było, ale to anime ma w sobie cośtak mega miodnego
siema szukam anieme z typu roman z góry dzięki