Szukam RPG Akcji/HnS

Na pewno był taki temat, ale ostatnio było trochę premier.

Chodzi mi o grę jak np. D2. Jest fabuła i nie nudna walka.

Nie chcę wolności jak w Skyrim, wolę mieć wyznaczone cel.

Żeby nie było 20 klas, ale z 3-5 = to co zawsze : mag, wojownik i łucznik.

Gra nie Turowa, ani taka, że mam pod komendą drużynę.

Chcę dość proste RPG. Posłuchaj i coś zdobądź.

Jeżeli coś jak D2 to możesz spróbować D3 ewentualnie sacred 1 i 2. Typowe hns z fabułą. Chyba, że jakiś nowszy tytuł to Dark Souls tylko, że fabuła w nim to tajemnica która się samemu odkrywa. Nie ma żadnych celów. Grind i grind z szukaniem kolejnego bossa:D

Mam kupione d3 i już mi się znudziło, a DS wcale mi się nie podoba : złe sterowanie, brak wyboru klasy.

S2 FA ma 20gb, zobaczymy.

Jezeli chodzi o HnS to mogę polecić

Titan Questa z dodatkiem (jak sie dobrze rozejrzysz to znajdziesz w sklepie nawet za 30zł)

Loki

Sacred 1/2 (osobiscie wole 2 - chociaz ascaron i te jego aktualizacje... >.>)

Mowisz ze nie chcesz mieć wolnej ręki... ale jakby Cię coś jednak naszło to zajrzyj też do Path of Exile :)

Co do TQ to jakaś postać ma AoE?

The Incredible Adventures of Van Helsing

jeden z najlepszych h'n's ostatniego roku

Po graniu w powyższe tytuły najbardziej przypadł mi TQ.

W pewnym Polskim piśmie będzie Dungeon Siege III na Steam. Może warto zagrać?

dungeon siege 2 i może 3 (ale jest trudna) :P

Torchlight 1 i 2 :)

Przydałaby się lista gier co już mam za sobą, ale dopiero jak piszecie to mi się przypominają tytuły, więc T1 i T2 mam za sobą. Co do DS to za trudne, wolę pograć dla zabawy.

jedne z nowszych gier dostępne na steam: grim dawn(od twórców Titan Questa), Lesabel

Jeszcze jedna również dostepna na steam gra blood knghts cos ala The incredible adventure of Van Helsing.

A co do samego Van helsing gralem i również polecam - nie dawno ukazaly 2 nowe DLC dodające 2 nowe klasy postaci ( wcześniej jedynie jedna klasa była dostepna ale można wzasadzie z niej bylo zrobić standard czyli wojownika, strzelca bądź maga)

Może Path of Exile? Na steamie za friko, gra podobna do D2, w sumie całkiem dobra, gram od tygodnia i nie narzekam. Warto spojrzeć, a nuż się spodoba.

Jeśli chciałbyś spróbować gry w stylu Diablo, ale w świecie sci-fi, to polecam mało popularne i zapomniane Space Siege.

Van Hellsing mi się nie spodobał.

Na pewno był taki temat, ale ostatnio było trochę premier.

Chodzi mi o grę jak np. D2. Jest fabuła i nie nudna walka.

Nie chcę wolności jak w Skyrim, wolę mieć wyznaczone cel.

Żeby nie było 20 klas, ale z 3-5 = to co zawsze : mag, wojownik i łucznik.

Gra nie Turowa, ani taka, że mam pod komendą drużynę.

Chcę dość proste RPG. Posłuchaj i coś zdobądź.