Sprzęt:2GB RAM,Nvidia G-force 8400gs 512RAM,2x 2,33GZH.
Gatunek:RPG/Shooter
Cechy:Rozwój postaci,granie JEDNĄ postacią a nie całą drużyną,fajne spelle.
- Seria Elder Scrolls
- Mass Effect
- Two Worlds
- Fallout 3/Fallout: New Vegas
- S.T.A.L.K.E.R
Deus ex(oprócz dwójki), system shock II, chociaż system rozwoju postaci jest trochę inny niż we wszystkich grach, mass effect, alpha protocol i fallout 3 i New Vegas.
Borderlands do listy można dodać.
Ja ostatnio grałem chwilę w Skyrima, powiem Ci że jeśli lubisz RPGi na pewno Ci się spodoba. Chyba najlepsza część z pośród całej serii TESa. (;
Skyrim tylko na niskich detalach.
Ja polece coś starszego : Diablo II Lord of Destruction
A ja Kingdom of Amalurs : Reckoning :-)
Skyrim, Two worlds, Diablo, Kingdoms of Amalur... Trollujecie, czy jesteście po prostu zbyt ograniczeni umysłowo, by ogarnąć jakiej on szuka gry?
Od siebie polecam genialnego Deus Ex'a, i nieco gorszego, ale tez epickiego Human revolution. Jeżeli zła grafika ci nie przeszkadza, to polecam System Shock II, gra trudna nawet na najniższym poziomie trudności, z fajną fabułą. Polece jeszcze oczywiście Mass Efecta, i Fallouta 3 i Nev Vegas, ale w tych gierkach poruszamy się z towarzyszami. Tzn. To są boty, a my mamy swoją własną postać i gramy tylko nią, bo chyba o to ci chodziło.
@Down:
Oczywiście autorowi tematu chodziło o POŁĄCZENIE GRY RPG I SHOOTERA. Jak by ktoś nie ogarnął... No chyba że ja się myle, ale wątpie. Najlepiej niech autor potwierdzi.
@Warcraft947
To znaczy? Jest:
rpg/shooter
Oni podawali RPG. Zresztą, widziałeś gdzieś w shooterach "spelle"?
Po za tym nie widzę niczego złego. Wszystko ładnie podane.
A w Fallout i w NV nie trzeba chodzić z towarzyszami, nie jest to wymagane do ukończenia gry. Chociaż... trochę pomaga.
BioShock i BioShock 2
@Warcraft947
Nie, mylisz się Jeśli to miałoby być połączenie, to dałby "x + x". A on dał "x/x" [czyt. X lub X].
mmo shooter rpg - global agenda
@Warcraft947 Nie, mylisz się Jeśli to miałoby być połączenie, to dałby "x + x". A on dał "x/x" [czyt. X lub X].
Zwracam honor