[Szukam] RPG via WWW

Witam jak w temacie szukam jakiejś luźnej gierki tak żeby pograć sobie godzinke dwie dziennie, ale takiej gdzie będzie się fajnie grało razem z kumplem, zzyli np: wbijamy do lochów/instancji czyścimy i lecimy dalej. Z tego co widziałem to może dobre być drakensang online co o tym powiecie w kontekscie grania razem z kimś?? Jakieś inne pomysły??

Polecil bym Ci Hero Zero lub Shakes & Fidget. Ladne, przyjemne i wcale nie potrzebuja duzo czasu. Czyste rpg z misjami czasowymi, pvp, lochy, rajdy gildijne, ubieranie postaci, dodawanie statystyk. Mozna grac mobilnie ( andek lub windows phone ) jak i przegladarkowo na PC. Na Drakena musialbys wiecej czasu poswiecic, bo aby cos osoagnac trzeba grac multum godzin, chyba ze wplacisz PLN to idzie grac normalnie. Gra ogolnie fajna, klimat i oprawa jest wg mnie przystepna, a charakter HNS utwierdza ze jednak mozna zrobic dobra gre nawet na via www. Niestety PLN daja przewage.

Gralem kiedy w drakensang online i grał bym pewnie dalej gdyby nie IS i braku handlu z innymi graczami. Może spróbuj Chrono Wars nie wiem co to za gierka ale wczoraj wystartowała OBT

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/podobno-epicki-i-podobno-rewelacyjny-wystartowal-nowy-mmorpg-a-nazywa-sie-chrono-wars

@WesolyKmiotek: te gry co podałeś to raczej do solo gry są a mi chodziło o granie cały czas z kumplem czyli dajemy np: party i razem expimy, robimy razem instancje a tam tak chyba nie jest

@Gringos; to chyba nie jest gra via www, szukam czegoś co odpale w przeglądarce

W wymienionych grach solo to mozesz sobie egzystowac i nic wiecej. Te gry opieraja sie na kooperacji z gildia. Caly praktycznie kontent opiera sie na grze w gildii. Chrono Wars jest gra przegladarkowa.

chrono wars jest na przegladarkę ops już ktoś napisał, jednak dla płącacych jest bot wiec chyba odpada

Chrono Wars i Hero zero odpadają, czyli jest Drakensang oraz Shakes jakieś inne pomysły??

Witam, sprawdz PW

Witam tak jak pisałem w innym temacie P2W w drakensangu juz nie ma, mozna bardzo latwo dorobic sie w grze [ oczywiscie po za unikalnym eq ktore trzeba farmic farmic i jeszcze raz farmic no ale o to chodzi w HnS lecz IS tutaj nic nie zmienia ], nie ma juz boostow do dropa/expa/pvp/itemkow wiec gra sie bardzo przyjemna plus czekamy na nowa klase postaci i nowy content bardzo ciekawy bedzie tez system alchemii ktory duzo zmieni w tej grze [ oczywiscie na lepsze ]. Co do brak handlu gra jest tak zrobiona ze tego nie trzeba plus daje to wlasnie bardzo dobra opcje grindu dla ktorej tysiace ludzi siedzi w grze i dropi by stac sie lepszym IS tutaj nie pomoze.

jezeli chcesz grac z kolega to chyba najlepsza gra we 2 bedziecie sobie idealnie radzic z lochami i bossami we 2 expi sie bardzo przyjemnie i sama gra nabiera innego klimatu. W tej grze jest tylko jeden minus dla nowych a mianowicie ludzie, niestety jestesmy bardzo wymagajacy bo bardzo czesto by zrobic topowe bossy czy lochy trzeba troszke sie poswiecic i jezeli trafi sie taka nowa osoba ktora nie zna mechaniki gry oraz mechaniki tego lochu/bossa no to troszeczke ludzie bywaja nerwowi jednak nie wszyscy na szczescie plus mechanika gry nie jest taka trudna powinniscie sobie poradzic z jej ogarnieciem do takiego 40lvla a co do bossow wystarczy 1 czy 2 zwiady i prawdopodobnie tez juz mozna wiedziec jak sie ustawiac oraz co kiedy robic, jednak sa ludzie na 45 co graja dla "przyjemnosci" i troszeczke kuleja mimo dobrego eq co czesto powoduje smierci teamu lub niespelnienie wymagan by zabic bossa. Oczywiscie to nie jest WoW i mechanik jakiś z kosmosu tutaj nie ma aczkolwiek pierwsze walki z bosami czy w lochach sa trudne nie ma co ukrywac.

A co myślisz o tym:) fajna bijatyka można robić instancje we 2, nie wymaga grania cały dzień.

https://www.youtube.com/watch?v=efqyT4LfRXM

Witam jak w temacie szukam jakiejś luźnej gierki tak żeby pograć sobie godzinke dwie dziennie, ale takiej gdzie będzie się fajnie grało razem z kumplem, zzyli np: wbijamy do lochów/instancji czyścimy i lecimy dalej. Z tego co widziałem to może dobre być drakensang online co o tym powiecie w kontekscie grania razem z kimś?? Jakieś inne pomysły??