Szukam RPG

Tak jak w temacie.

dobra fabuła / otwarty świat / animacje - obojętnie, aby był to jakiś ciekawy tytuł i oczywiście żeby nikt mi tu nie spamił o tych nowszych tytułach:

Pentium ® Dual Core E5800 3.2GHz

GeForce 9600 GT

2GB RAM

Win. 7

Najlepiej coś w deseń Skyrim'a.

Grałem w:

The Elder Scrolls V Skyrim +DLC

Gothic 1,2,3,4

Fable 1,2

Risen 2

Sacred 1,2

Diablo 2 (3 odpada)

Wiedźmin 1,2

Dragon Age II + DLC

I coś może jeszcze, czego nie pamiętam.

Zastanawiam się od jakiegoś czasu nad Two World's, Stalkerem, powrotem do Fallouta NV (bo grałem tylko na początku, po czym zrezygnowałem - nie pamiętam czemu)

Stalker dobry dobry z dodatkiem, w miare ciekawy, oraz wcześniejsze wersje TESa Mandrahu.

Jeżeli nie grałeś to kupuj/ściągaj czym prędzej Dragon Age I. Nieporównywalnie lepszy od II. Poza tym wypróbuj także: Dark Messiah of Might & Magic, Drakensang: The Dark Eye, Dungeon Siege III oraz Jade Empire.

Tak Jak już wyżej wymienione Two World's II super gierka i Jade Empire - Jedna z nielicznych gier w której fabuła mnie wcągneła i przeszedłem cała.

Jade Empire to najabrdziej niedoceniona gra od BioWare. Warto zagrac we wszystkie gry od nich: KotOR I i II, Jade Empire, Mass Effect I, II i III. Nie pamiętam co jeszcze wydali. No i wiadomo, że jak spodobał ci się Skyrim to powinieneś przejść wcześniejsze części. Dragon Age I można kupić ze wszystkimi DLC za jakieś 50 zł max.

Do Dragon Age nie byłem przekonany i zawsze uważałem, że II jest o niebo lepsza i pewnie się myliłem bo przed chwilą obejrzałem wyczerpującą recenzję. Nad Mass Effect też myślałem, jednak musiałbym chyba zacząć od I, kończąc na III i nie ukrywam że słabo mi się chce. Co do Jade Empire to sam jeszcze zobaczę jak to w przyszłości z tym będzie.

Czyli na początek: Dragon Age i Mass Effect w planach.

Jeśli ktoś zna coś jeszcze to spokojnie może pisać :>

Może Dark Souls? Jest ciężkie sterowanie, bo gra nie jest super przystosowana do klawiatury, ale gra epicka. Ultra hard, ultra fun.

Risen jedynka, Dark Souls, Oblivion.

Mass Effect I II III oraz Dragon Age Origins + all DLC to z tych które już padły wcześniej a z tego co jeszcze chyba nikt nie wspomniał to Neverwinter Nights 1 + dodatki i Neverwinter Nights 2 + dodatki.

Tak jak w temacie.

dobra fabuła / otwarty świat / animacje - obojętnie, aby był to jakiś ciekawy tytuł i oczywiście żeby nikt mi tu nie spamił o tych nowszych tytułach:

Pentium ® Dual Core E5800 3.2GHz

GeForce 9600 GT

2GB RAM

Win. 7

Najlepiej coś w deseń Skyrim'a.

Grałem w:

The Elder Scrolls V Skyrim +DLC

Gothic 1,2,3,4

Fable 1,2

Risen 2

Sacred 1,2

Diablo 2 (3 odpada)

Wiedźmin 1,2

Dragon Age II + DLC

I coś może jeszcze, czego nie pamiętam.

Zastanawiam się od jakiegoś czasu nad Two World's, Stalkerem, powrotem do Fallouta NV (bo grałem tylko na początku, po czym zrezygnowałem - nie pamiętam czemu)