Szukam RPG!

Tak jak w tytule tematu szukam gry RPG (lub z elementami RPG) ;p Jeśli chodzi o moje wymagania to oprócz dobrego gameplay'u, klimat i fabuła powinny wgnieść mnie w fotel i nie puścić aż do ukończenia gry ;)

Mój kombajn powinien wszystko unieść, ale i tak grafika nie jest (prawie) wgle ważna ;p

Grałem w Wieśki, TESy, Two Worldsy, Jade Empire i serię Gothic.

To jak? Znajdzie się coś dla mnie? :D

Fable the lost chapters

Dragon Age wszystkie części.

Witam,

to ma być tylko fantasy rpg czy cokolwiek z elementami rpg? Spróbuj:

Dark Souls,

Mass Effect (posiada elementy rpg, aczkolwiek jest to rpg/tps i sci-fi, polecam),

Baldur's Gate (klasyk),

Final Fantasy (7 i 13),

serie Risen (coś jak Gothic),

serie Divinity.

Poszukiwana gra nie musi być koniecznie fantasy ;p

Dzięki ze wszystkie dotychczasowe propozycje. Zaraz zabieram się do próbowania ;p

Możesz spróbować shadowruns return. Gra ma ciekawy klimat, jest turowa. Grafika jest ładna przynajmniej dla mnie(izometryczna), ale animacje leżą.

Pillars of Eternity

Neverwinter Nights 1 i 2

Vampire The Masquerade

Dark Messiah of Might & Magic

Planescape Torment

System Shock 2

Baldur`s Gate 1 i 2 a żeby się jeszcze przyjemniej grało edycja EE do tego Icewindale EE i masz zabawe na 50 godzin :) Kotor 1 i 2, DA od 1 do 3 to tak z klasyków.
Teraz coś z niższej półki ale również bardzo dobre tytuły- Drakesang, Fable 2i3, Wasteland 2, Kingdos of amalur, alpha protocol,bound by flame.

No i najwyższa półka jeżeli chodzi o erpegi to- Child of light, Pillars of Eternity, Deus exy, Dungeon Siege, Divinity original sin oraz fable zapomniane opowieści.

To ja tak tylko zapytam, bez zakładania nowego tematu czy zna ktoś jakąś grę podobną do Fable?

Rivollo, sprawdź Kingdoms of Amalur: Reckoning i Fable 3 jeśli nie grałeś.

Fable 3 grałem a za Kingdoms of Amalur: Reckoning wielkie dzięki :)!

Tak jak w tytule tematu szukam gry RPG (lub z elementami RPG) ;p Jeśli chodzi o moje wymagania to oprócz dobrego gameplay'u, klimat i fabuła powinny wgnieść mnie w fotel i nie puścić aż do ukończenia gry ;)

Mój kombajn powinien wszystko unieść, ale i tak grafika nie jest (prawie) wgle ważna ;p

Grałem w Wieśki, TESy, Two Worldsy, Jade Empire i serię Gothic.

To jak? Znajdzie się coś dla mnie? :D