Szukam serialu/programu lub kanału YT Urban exploration

Witam ;)

Nie wiedziałem czy dać to do filmów czy seriali wiec dałem to tutaj.

A wiec spodobał mi się kanał YT TubeRaiders lecz niewiele filmików tam narazie jest ;)

Wiec szukam czegoś podobnego, znacie może jakieś dobre kanały YT albo może seriale/pogramy ciekawe na ten temat ? Szukałem trochę na YT lecz niestety większość filmików w tym temacie to żenada...

Krótkie wyjaśnienie:

Urban exploration to w skrócie zwiedzanie starych miejsc/budynków czy to z 2 wojny światowej czy inne jak stare szpitale/fabryki i inne.

Ja ci polecić moge serie użytkownika HantaaPL Terra Oblitus razem z kumplami przemierza on głównie stare i zniszczone miejsca w Krakowie aczkolwiek raz był z widziami w Urusie.

Nowy serial twórców Arrow'a, Flash jest już 1 odcinek zobacz polecam .

Nowy serial twórców Arrow'a, Flash jest już 1 odcinek zobacz polecam .

A co to ma wspólnego z Urban exploration ... ?

Podbijam

warn_ico.png
Odświeżać można co 72h ~ NS

Witam ;)

Nie wiedziałem czy dać to do filmów czy seriali wiec dałem to tutaj.

A wiec spodobał mi się kanał YT TubeRaiders lecz niewiele filmików tam narazie jest ;)

Wiec szukam czegoś podobnego, znacie może jakieś dobre kanały YT albo może seriale/pogramy ciekawe na ten temat ? Szukałem trochę na YT lecz niestety większość filmików w tym temacie to żenada...

Krótkie wyjaśnienie:

Urban exploration to w skrócie zwiedzanie starych miejsc/budynków czy to z 2 wojny światowej czy inne jak stare szpitale/fabryki i inne.