Szukam Serialu :)

Siema All :)

To znow ja :D Ale tym razem szukam jakiegos dobrego serialu najlepiej postapokaliptycznego...

no wiecie, moze byc cos z trupami takie ciemne klimaty. Wazne zeby byl dobry :D

Mam nadzieje ze wiecieoco mi chodzi :) czekam na propozycje

Pozdrawiam ;)

Trupy? Ciemne klimaty? Polecam "Supernatural". Naprawde fajny serial o łowcach duchów, demonów i tego typu rzeczy. Nic postapokaliptycznego niestety nie znam.

The Walking Dead

Poza tym same starocie z x lat.

Aaa Supernatural tao ogladam to :D swietny serial a the walking dead obejrzelem 1 sezron a drugiego jeszcze niema :/

Mad Max :lol:

Naprawe mało jest serialów z postapokaliptycznym klimatem. W sumie żadnego nie znam, ale mogę polecić ci inny serial o duchach. Ghost Whisperer-Zaklinacz Dusz. Serial genialny i prawdziwy w swej prostocie, i bardzo młody. Zaczęli kręcić go w 2005 a skończyli w 2010. Ma 107 odcinków i 5 sezonów. Innego lepszego nie znam.

Ja mogę ci zaproponować nową serie serialu Nikita . Wiem że nie jest to w tych klimatach lecz naprawdę bardzo wciągajacy :). Znajdziesz go na www.zalukaj.pl w dziale seriale ( bez limitow są seriale )

Pomijając ten klimat, polecam bardzo dobry serial z Jeremy'm Iron'em - The Borgias.

hmmm ale to jeszcze niejest transmitowane :D

Serial "Jerycho" ma fabułę osadzoną w realiach postapokaliptycznych.

Jeśli chodzi o seriale Zombie to proszę zajrzeć TU - w tym temacie wspomina się także o innych serialach tego gatunku

Siema All :)

To znow ja :D Ale tym razem szukam jakiegos dobrego serialu najlepiej postapokaliptycznego...

no wiecie, moze byc cos z trupami takie ciemne klimaty. Wazne zeby byl dobry :D

Mam nadzieje ze wiecieoco mi chodzi :) czekam na propozycje

Pozdrawiam ;)