Siema All
To znow ja Ale tym razem szukam jakiegos dobrego serialu najlepiej postapokaliptycznego...
no wiecie, moze byc cos z trupami takie ciemne klimaty. Wazne zeby byl dobry
Mam nadzieje ze wiecieoco mi chodzi czekam na propozycje
Pozdrawiam
Siema All
To znow ja Ale tym razem szukam jakiegos dobrego serialu najlepiej postapokaliptycznego...
Pozdrawiam
Trupy? Ciemne klimaty? Polecam "Supernatural". Naprawde fajny serial o łowcach duchów, demonów i tego typu rzeczy. Nic postapokaliptycznego niestety nie znam.
The Walking Dead
Poza tym same starocie z x lat.
Aaa Supernatural tao ogladam to swietny serial a the walking dead obejrzelem 1 sezron a drugiego jeszcze niema :/
Mad Max
Naprawe mało jest serialów z postapokaliptycznym klimatem. W sumie żadnego nie znam, ale mogę polecić ci inny serial o duchach. Ghost Whisperer-Zaklinacz Dusz. Serial genialny i prawdziwy w swej prostocie, i bardzo młody. Zaczęli kręcić go w 2005 a skończyli w 2010. Ma 107 odcinków i 5 sezonów. Innego lepszego nie znam.
Ja mogę ci zaproponować nową serie serialu Nikita . Wiem że nie jest to w tych klimatach lecz naprawdę bardzo wciągajacy . Znajdziesz go na www.zalukaj.pl w dziale seriale ( bez limitow są seriale )
Pomijając ten klimat, polecam bardzo dobry serial z Jeremy'm Iron'em - The Borgias.
hmmm ale to jeszcze niejest transmitowane
Serial "Jerycho" ma fabułę osadzoną w realiach postapokaliptycznych.
Jeśli chodzi o seriale Zombie to proszę zajrzeć TU - w tym temacie wspomina się także o innych serialach tego gatunku
Siema All
Pozdrawiam