Ja najbardziej polecam Californication genialny świetny serial Hank Moody rox:D
Szukam Serialu
Ja skończyłem ostatnio The Walking Dead (tylko 2 sezony), ale naprawdę warto obejrzeć (oczywiście jeżeli lubisz zombie-klimat)
The Rivers bardzo fajny i wciągający serial polecam
Też polecam The walking dead ^^ 3 sezon w październiku.
obadaj FRINGE na granicy światów
Modern Family
SZUKAM serialu podobnego do filmow takich jak:
-LEGION
-PRIEST
-EQUILIBRIUM
Ja również polecam Dwóch i pół.Niezła komedia , niektóre odcinki rozwalają na łopatki.A momentami to się płakać chce .Ale jak masz zamiar oglądać to od 1 sezonu najlepiej.Nie zaczynaj tylko od tych najnowszych.
Tajemnice smalvin
a najlepiej wejdź sobie
na Zalukaj.tv i zakładka Seriale i tam masz DUUUŻO tytułów do oglądania
The Walking Dead.
Jak na serial o zoombie nie jest tak głupie jak się spodziewałem... w paź. kolejny sezon
Doctor Who
Robin Hood (ten co tera leci na TV Puls)
Tajemnice Smallville oraz te wqymienione czyli Roswell i Dwóch i pół (ale nie ten nowe z tym wydorsnietym chlopcem i Ashtonem Kutcherem czy jak mu tam-mnie bardziej smieszyło nienawisc dwoch braci co nie chcą zyc ze sobą ale muszą bo drugi nie chce sie odczepic oraz mały knypek ktory ma pojecie o rzeczach których tym dwom sie wydaje że niema).A reszte nie pamietam.
Niestety moda na sukces odpada ;/
No ALe COś ode mnie żeby nie było warna : Polecam Dexter'a ( Film o typku który pracuje w policji na laboratorium i morduje seryjnych morderców) Bardzo ciekawy
Hej, dzięki za więcej propozycji, aktualnie zakończyłem oglądać Wilfred i Breaking Bad na bieżąco,
Nie interesują mnie scrubs / supernatural itp czy też walking dead poprostu mnie nie interesują takie seriale, może ktoś ma podobny gust do mojego i może polecić coś ciekawego.
Podbijam temat i biere się za oglądanie Kalifornikejszyn
A ja polecam Herosi i Merlina! Wciąga jak czarna dziura w kosmosie;D
Witam serialu , absolutnie precz z PL Serialami.
Szukam Serialu który posiada min. 5 sezonów
Nie musi posiadać lektora czy też napisów.
Ukończyłem już:
How i Met your Mother
Skins EN/US
Missfits
Chuck
Mentalist
Friends
Wilfred
Breaking Bad
Szukam różnych seriali
oglądałem też troszkę:
Dr.House
Dexter
CSA NY itp
SuperNatural
Walking Dead
Lecz nic z tego nie przypadło mi do gustu.
Proszę o wasze propozycję i z góry dziękuje.