Szukam serialu postapo lub coś typu dominion/got obejrzałem/oglądam:
Gra o Tron
Dominion
TWD
Breaking bad
Revolution
Defiance
Dr.House
Mentalist
innych nie pamiętam ale coś tam jeszcze było
Szukam serialu postapo lub coś typu dominion/got obejrzałem/oglądam:
Gra o Tron
Dominion
TWD
Breaking bad
Revolution
Defiance
Dr.House
Mentalist
innych nie pamiętam ale coś tam jeszcze było
Może Supernatural ? (Opowiada o dwóch łowcach -braciach- którzy polują na różnego typu demony, duchy , wilkołaki itd.) Serial jest epicki i z każdego sezonu na kolejny coraz lepszy więc od siebie gorąco polecam
supernatural odpada oglądałem to kiedyś na tvn7 chyba i nie podobało mi się ;(
Mi się strasznie ten serial podobał, bardzo mnie wciągnął. Niestety nie dokończyli go ;(
http://www.filmweb.pl/serial/Inwazja-2005-235245
Jest tu dużo zwrotów akcji i ciekawa fabuła, no i William Fichtner
Z tych co ja oglądałem to mogę polecić Pamiętniki Wampirów, Tajemniczy Krąg (szkoda, że skończyli na pierwszej serii) oraz jeżeli miałbyś ochotę na jakąś komedię to Jak poznałem waszą matkę będzie świetne
Od siebie moge goraco polecic:
-Rzym
-Dextrer
-The Walking Dead
-Czas Honoru (polski ale swietny)
-Skazany na smierc
Wszystkie wciagaja strasznie. Bynajmniej mnie
Zacząłem oglądać Jericho btw coś wiadomo o Terra Nova ? wiem że był pierwszy sezon ale co z 2-gim ? będzie kontynuowany ?
Demony Da Vinci bardzo fajny serial może komuś też się spodoba
The Strain polecam
Polece ci 2 bardzo dobre seriale, ktore mi sie bardzo spodobały, a naprawdę trudno mnie zadowolić:
Vikings -> zabijanie, sex, ciekawostki z innych kultur, na prawde warto xD
The Night Shift -> serial, który znalazłam 2 dni temu, dopiero zaczął wychodzić, ale zakochałam się w nim... o czym jest? wojskowi lekarze wracają ze służby i lecza w miejskim szpitalu. Tagi: krew, dowcipne kawały (biedny Paul xD) oraz dziwne przypadki xD
Polecam Vikings, mocny, krwawy, i cholernie klimatyczny serial dla dorosłych.
Tylko sceny tortur itp. jak już są, to raczej słabo pokazane.
Californication? (wiem, troche inne klimaty, ale pozycja obowiązkowa )
Podobnie jak ktorys z moich przedmowcow polecam serial The Strain Po 1 odc juz wiem ze na 100% bede tydzien po tygodniu wyczekiwal nastepnego
Tak z ciekawości gdzie oglądacie seriale ? ja na iitv.info tylko lipa bo tam premium drogie ale jako cebulaczek wynalazłem darmowy sposób na oglądanie
o.O drogie? przeciez iitv.info/ jest darmowe o.O ja tylko i wylacznie tam xD
Darmowe to kiedyś było D:
Szkoda, że nie przypadło ci do gustu supernatural, serial warty polecenia, humor, fabuła i wiele więcej.