Szukam serwera

Witam jest jakiś dobry prywatny serwer do wowa z niskimi ratami bardziej pod pvm? Najlepiej jakby był polski. Duża populacji masa rodaków.

Na którym warto zagrać teraz i żeby nie upadł za szybko.

Pozdrawiam!

Nie podałeś dodatku więc mam dwie propozycje:

1.Sunwell-wotlk, raty x1, obecnie content Toc, polacy dużo.

2. Atlantis-cata, powolny rozwój ale mają chyba wypuszczać coś więcej niż firelandsy w końcu.

Na sunwell gra więcej ludzi jak patrzyłem online to cos koło 600 / 600 i chyba ten serwer wybiorę on jest chyba nawet Polski. Powiem Ci że jestem newbie jeśli chodzi o wowa powiedz mi jak możesz co to znaczy że firelandsy to będzie się wiązało z lepszą mam nadzieje populacją? Ja z chęcią bym pograł z masą rodaków w tym początkujących żebym miał z kim rywalizować. Kiedyś w wowa grałem ale wbiłem kilkoma postaciami z 20 lvl i przestałem to było ładne parę lat temu i to był serwer sunwell.

Pograj na sunwellu, zapoznaj sie z grą i uciekaj na globala. Sunwell to sami polacy, najgorsi kompani do gry. Wybaczcie, ale taka prawda. Mialem kilka pytan na sunwellu i nie dosc, ze nie usłyszałem odpowiedzi to jeszcze dowiedziałem sie ze kilku z nich rucha moją matkę :/

Na globalu płaci się chyba abonament ja szukam darmowego serwera.

Witam jest jakiś dobry prywatny serwer do wowa z niskimi ratami bardziej pod pvm? Najlepiej jakby był polski. Duża populacji masa rodaków.

Na którym warto zagrać teraz i żeby nie upadł za szybko.

Pozdrawiam!