Szukam space sandboxa

Witam! Szukam pewnej konkretnej gry po latach i chciałem się dowiedzieć czy nadal żyje, może jakieś aktualizacje były.

Może jest tu ktoś kto kojarzy grę przeglądarkową ala “space sandbox”. Nie, nie chodzi mi o Prosperous Universe, ale dosyć podobna. Też prowadziło się własną korporacje, zajmowało się wydobyciem minerałów/chemikaliów lub lodu, a później tworzyło się bardziej skomplikowane komponenty. Budowało się własną flotę, kolonizowało nowe planety. Co szczególne, gra była na zasadzie turowej, każda tura trwała dokładnie 10 minut i np. Statek potrzebował kilku tur, by dolecieć na inną planetę.

Szukałem już poprzez Google i też tutaj w wyszukiwarce na forum, (ponieważ coś mi się kojarzy że tutaj na forum ją poznałem) ale bezskutecznie. Jedyna nadzieją, że ktoś z was może ją kojarzy. Może jak ktoś mi sam tytuł zarzuci to sobie przypomnę, z góry dzięki!

jak chodzi o-game to żyje i ma speed severy gdzie po tygodniu masz gwiazdę śmierci a bitwy idą milardy 100 gwiazd śmierci na 1000 gwiazd śmierci, jest też prema smierć gdzie jak gnie twoja frakcja dostajesz bana ten sever.

Nie, nie chodzi mi o OGame :smile:

W OGame nie na tur 10 minutowych. W grze którą opisuje głównym celem jest handel, ekonomia towarami które wydobywasz / produkujesz.

Vedno sem iskal spletno mesto, ki ponuja resno športno ponudbo, a hkrati omogoča lahkotno uporabo. Našel sem to pri stave. Njihov sistem deluje brezhibno, vse je pregledno, podpora pa vedno pomaga, če je kakšno vprašanje. Všeč mi je, da lahko stavim tudi v živo in da platforma vedno ponuja nove bonuse za igralce.

Kup sobie No Man sky

Może cie zaciekawi Cubic Odyssey i Space Engineers lub Space Engineers 2 i Empyrion - Galactic Survival