@Alkadias
Ja osobiście polecałbym serię Prototype od Activision. Spełni wszystkie Pana wymagania , mało czytania dużo zabijania do tego całkiem przyjemny system rozwoju postaci i w współczesnych czasach (tak ,spokojnie można grać na Padzie)
w wypunktowanych grach wprawdzie nie zauważyłem gry w takim okresie czasowym ale...
//dzięki ale nie tego szukam
@Xardoks
X-Blades, BloodRayne 2, Star Wars: The Force Unleashed
//grałem w X-Blades, BloodRayne 2 mi się nie podoba, w SW też grałem
@przemslav
Jak gra akcji to może Sniper Elite? Dodatkowo działa z padem od Xbox'a
//nie tego szukam
@ZbieramTazosy
Ninja Blade i seria Resident Evil.
//NB nie podoba mi się, do RE mam uraz po 6
@hubcert
Kingdoms of amalur. Chociaż ja ci polecam z całego serca dark souls spełnia wszystkie wymagania, oprócz jednego, ale to tak na prawdę kwestia czasu, aż się przyzwyczaisz do mechaniki i będzie się grało z przyjemnością.
//
@FieryAngel już polecał Kingdoms of Amalur więc pochwały za to nie dam
![;)]()
-- DS naprawdę nie chcę, wiem że gra jest dobra, popularna i wymagania w sumie spełnia ale po prostu to nie dla mnie
@Loor
Hmm, a moze znienawidzony przez wszystkich Dragon Age 2? Fabula byc jest (dla mnie to dosc dobra, w lubianym swiecie itd) ale wiekszosc narzeka ze to juz nie rpg tylko gra akcji wiec mozesz sprobowac, choc co do pada to nie gwarantuje czy zadziala bo nie uzywalem ![:)]()
Po za tym to moze Blazblue Calamity Trigger? Mordobicie, ale dosc dobre i na 90% jest wersja chinska/japonska, nie znam sie, azja to azja dla mnie xd.
Oooo, jeszcze jest cala seria Assassins Creed jesli nie ograles
. Gra wrecz stworzona pod pada bo nawet jest taki uklad klawiszy w wersji pc (co grali wiedza jak to wyglada i o co chodzi) ![:)]()
//DA2 nie pasuje do wymagań, nie chce typowego RPG tylko coś bardziej podchodzącego pod bijatykę (tylko za chwile mi tu nie proponujcie DB, Naruto, SF, MK etc.) poza tym grałem we wszystkie części Dragon Age i do 2'jki nic nie mam, ok nie tak dobra jak 1 i 3 część ale jako gra i tak lepsza niż większość z gatunku. Blazblue Calamity Trigger - j/w. Assassins Creed - grałem w jedynkę, nie podoba mi się.