Witam! Tak jak w temacie szukam osób do grania w jedną grę, najlepiej coś w stylu wow/tera, sam jeszcze gry sobie nie znalazłem ale może ktoś mi zaproponuje jakąś Ofc od początku.
Wiek 17 lat, chłopak
Pozdrawiam!
Witam! Tak jak w temacie szukam osób do grania w jedną grę, najlepiej coś w stylu wow/tera, sam jeszcze gry sobie nie znalazłem ale może ktoś mi zaproponuje jakąś Ofc od początku.
Wiek 17 lat, chłopak
Pozdrawiam!
Siemka, nie chce tworzyc nowego watku, wiec napisze tutaj
Szukam ludzi do giercowania w wolnym czasie, głównie casuli, choć hardcorowcy też mile widziani ( chodzi o doświadczenia ). Zebrałem już małą ekipę, ale jest taka rozbieżność upodobań, że ciężko się wbić w jakiś tytuł na stałe. Gramy w różne gierki, więc każdy znajdzie coś dla siebie, choć wolałbym się skupić na jednym tytule. Przez ost. tygodnie graliśmy w multum gier zaczynając w C9, aktualnie kończąc na Neverwinterze. W grę wchodzą tylko i wyłącznie tytuły F2P, choć jedna gra B2P bym wrzucił: Elder Scrolls online która jest godna wydania tych parę zł. Reasumując jeśli jesteś samotny, nie lubisz grać sam, lub chciałbyś po prostu być częścią większej lub mniejszej ekipy na stałe pisz śmiało tutaj lub na pw. W grupie weselej i więcej pomysłów, aby miło spędzić czas w ciekawym towarzystwie.
Wiek 17 lat, chłopak
Pozdrawiam!