Szukam stałej ekipy do gry

ja nie wiem w jakich godzinach, jutro bede. swieta, sprzatanie itp... a jak swtor, to ktora strona ? ;D

Nie wiem czy wzrósł czy nie bo przed tem nie grałem ale ludzi troche biega ;). Jak już coś to może być skype? nie mam słuchawek z mikrofonem w kompie a przez telefon mógłbym rozmawiać

Edit. Normalnie że Imperium :3

To zależy ilu Nas będzie, 3-4 osoby luz ale jeśli więcej to niestety (dla Ciebie) ts.

W Swotrze grupa ma max 4 osoby :P

A może lepiej zrobić grupę do Age of Conan albo poczekać do stycznia i iść na polski serwer Lineage 2 co wy na to??

up no obie propozycje są ciekawe :)

L2 po tym ostatnim dodatku jest co najwyżej średni, natomiast AOC jest bardzo dobry, ostatnio zostały zniesione niektóre rzeczy dla darmozjadów, ale mało kto w to gra.

Bo ja wiem czy L2 jest słabe ja z chęcią pogram na polskim serwerze i będę czekał na dodatek który doda znowu 36klas itp

Ja mogę się dołączyć :D

ja troche juz nie moge patrzec na L2, ale jeśli dobra ekipa to spoko. Chyba, ze Ragnarok 2 w czwartek wychodzi. a co do AOC, nie grałem i mógłbym spróbować.

Witam, może i to nie odpowiedni rodzaj gry jaki szukasz ale Arctic Combat przyjemna w sumie strzelanka, stworzenie clanu to nie problem a i mecze clanowe ciekawie sie rozgrywa. Jeżeli były by osoby chętnę to zapraszam.

Lineage to bardzo stara gra na jeszcze starszym silniku, wyciągnęli z niego ile się da i teraz gra jest skopana bo nawet na mocnych kompach są freezy i ścinki a po drugie, nie ma co czekać na polski serwer, będzie to samo co z metinem, polska (młodsza) społeczność jest okropna i psuje cały klimat. Co do AoC, również słyszałem, że w nie których momentach świeci pustkami, osobiście pobrałem SWTOR i chcę zobaczyć z czym to się je, wybaczcie za błędy ale piszę z telefonu.

Ja składam propozycje Dragon Nest :P. Darmowa gierka ze statusem najbardziej dynamicznej gry na świecie :). Jedyny problem jest w tym ze puki co nie mamy jeszcze europejskiego serwera, ponieważ wciąż trwają CBT. Dowiemy się więcej po nowym roku. Jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać na gg. :)

Witajcie przybysze,

poszukuję wśród Was tutaj zgromadzonych kilku osób chętnych do gry w jakąś grę MMO, może to być RPG jak i FPS, nie widzę problemu. W tym temacie możecie zgłaszać swoją chęć w udziale + podając tytuł, w który ew. możemy zagrać (wiadome, że każdy poda swój :D ). Nie chce osób tylko na święta, coś na dłużej, gdzie obskoczymy kilka gierek lub zostaniemy przy jednej na bardzo długo. Myślę, że znajdą się odpowiednie osoby. Jesteś chętny/a? Napisz tutaj !

Baj de faking łej. Nie podajcie jakiś shi(f)tów, które już umarły, proszę.

Pozdrawiam

menov.