ja nie wiem w jakich godzinach, jutro bede. swieta, sprzatanie itp... a jak swtor, to ktora strona ? ;D
Szukam stałej ekipy do gry
Nie wiem czy wzrósł czy nie bo przed tem nie grałem ale ludzi troche biega . Jak już coś to może być skype? nie mam słuchawek z mikrofonem w kompie a przez telefon mógłbym rozmawiać
Edit. Normalnie że Imperium
To zależy ilu Nas będzie, 3-4 osoby luz ale jeśli więcej to niestety (dla Ciebie) ts.
W Swotrze grupa ma max 4 osoby
A może lepiej zrobić grupę do Age of Conan albo poczekać do stycznia i iść na polski serwer Lineage 2 co wy na to??
up no obie propozycje są ciekawe
L2 po tym ostatnim dodatku jest co najwyżej średni, natomiast AOC jest bardzo dobry, ostatnio zostały zniesione niektóre rzeczy dla darmozjadów, ale mało kto w to gra.
Bo ja wiem czy L2 jest słabe ja z chęcią pogram na polskim serwerze i będę czekał na dodatek który doda znowu 36klas itp
Ja mogę się dołączyć
ja troche juz nie moge patrzec na L2, ale jeśli dobra ekipa to spoko. Chyba, ze Ragnarok 2 w czwartek wychodzi. a co do AOC, nie grałem i mógłbym spróbować.
Witam, może i to nie odpowiedni rodzaj gry jaki szukasz ale Arctic Combat przyjemna w sumie strzelanka, stworzenie clanu to nie problem a i mecze clanowe ciekawie sie rozgrywa. Jeżeli były by osoby chętnę to zapraszam.
Lineage to bardzo stara gra na jeszcze starszym silniku, wyciągnęli z niego ile się da i teraz gra jest skopana bo nawet na mocnych kompach są freezy i ścinki a po drugie, nie ma co czekać na polski serwer, będzie to samo co z metinem, polska (młodsza) społeczność jest okropna i psuje cały klimat. Co do AoC, również słyszałem, że w nie których momentach świeci pustkami, osobiście pobrałem SWTOR i chcę zobaczyć z czym to się je, wybaczcie za błędy ale piszę z telefonu.
Ja składam propozycje Dragon Nest . Darmowa gierka ze statusem najbardziej dynamicznej gry na świecie
. Jedyny problem jest w tym ze puki co nie mamy jeszcze europejskiego serwera, ponieważ wciąż trwają CBT. Dowiemy się więcej po nowym roku. Jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać na gg.
Witajcie przybysze,
poszukuję wśród Was tutaj zgromadzonych kilku osób chętnych do gry w jakąś grę MMO, może to być RPG jak i FPS, nie widzę problemu. W tym temacie możecie zgłaszać swoją chęć w udziale + podając tytuł, w który ew. możemy zagrać (wiadome, że każdy poda swój ). Nie chce osób tylko na święta, coś na dłużej, gdzie obskoczymy kilka gierek lub zostaniemy przy jednej na bardzo długo. Myślę, że znajdą się odpowiednie osoby. Jesteś chętny/a? Napisz tutaj !
Baj de faking łej. Nie podajcie jakiś shi(f)tów, które już umarły, proszę.
Pozdrawiam
menov.