Szukam stałej ekipy do gry

Witajcie przybysze,

poszukuję wśród Was tutaj zgromadzonych kilku osób chętnych do gry w jakąś grę MMO, może to być RPG jak i FPS, nie widzę problemu. W tym temacie możecie zgłaszać swoją chęć w udziale + podając tytuł, w który ew. możemy zagrać (wiadome, że każdy poda swój :D ). Nie chce osób tylko na święta, coś na dłużej, gdzie obskoczymy kilka gierek lub zostaniemy przy jednej na bardzo długo. Myślę, że znajdą się odpowiednie osoby. Jesteś chętny/a? Napisz tutaj !

Baj de faking łej. Nie podajcie jakiś shi(f)tów, które już umarły, proszę.

Pozdrawiam

menov.

Może jakaś MOBA? na pewno szybko się nie znudzi.

Masz na myśli LoLa tak? Ograłem się jak dziki wieprz a jeśli chodzi Ci po głowie Dota 2 to ściana bo zagrałem może z 15 minut i zostawiłem, musielibyście mnie wdrożyć w te klimaty :>

Ja chętnie a i no oczywiście może to jakiś rpg ?

Zobaczymy, może ktoś jeszcze się znajdzie, zadecydujemy wspólnie.

Ja jestem chętny do gry z wami ;)

Tylko sam nie wiem w co :D

Od dzisiaj testuje Allodsa

Jeżeli jesteście chętni to pogramy razem :D

Aaaa i gram w wersji angielskiej po stronie Ligi

Allodsa już przerabiałem, nie wiem jak inni. Według mnie troszeczkę p2w.

swtor :PP

Ja z chęcią w coś pogram, dla mnie to może być każdy rodzaj mmo :D

swtor, jak najbardziej

Równierz mógłbym grać w swotra pvp i pve ;)

No właśnie, jak sytuacja wygląda w SWTOR? Jest już f2p? Ciężko się gra nie płacąc? Jak wygląda sytuacja?

Za darmo w swotorze masz fabułę. Jeżeli kręcą cię pvp i robienie instancji niestety duze ograniczenia (5 xpvp na weekend i 2x instancja na weekend) ale abontament jest od 25 do 30zł za miesiąć.

Edit. Plus f2p nie mogą ubierać itemków o randze artifact i legendary

jest f2p i spokojnie mozesz wbic 50 lvl. oczywiscie jest troche blokad, no ale to Star wars'y, az ciezko odmowic biegania z mieczem swietlnym :D

ja tam gram w battlefield heroes i w pride of taern i w to i w to szukam ekipy... może wy?

O proszę z tego co widzę to abonamencik faktycznie nie jest jakiś przerażający :) miło słyszeć. Teraz tylko kwestia czy reszta osób w tym ja ogarniemy te klimaty ;) jak wygląda gameplay? Przyjemnie się gra? Różni się to jakoś diametralnie od standardowych mmorpg?

Jedyne co w gameplayu mi się podoba to to że jest szybki większością klas. Nie ma tam ładowania speli po 4 sekundy żeby zadać kolosalne obrażenia. A PVP według mnie świetne chodź szkoda że tylko 8vs8

sorry 2x post przez przypadek

no ja tez pogrywam, jednak w pvp nie mialem okazji sie podobac, a co do Gameplayu to dynamicznie wszysciusienko smiga ;]

Online wzrósł po przejściu na f2p? Orientuje się ktoś? To w takim razie zrobimy może jakieś małe spotkanko na tsie jutro ? Ustalmy sobie jakąś godzinkę, porozmawiamy szczegółowo.