Szukam stałej ekipy do Overwatcha

Witam

Tak jak już wspomniałem w temacie poszukuje ludzi do wspólnej gry w Overwatcha. Chciałbym stworzyć drużynę którą moglibyśmy wspólnie trenować, a w swoim czasie , kto wie może nawet pograć na ESL.

Od dnia premiery gry planuje ćwiczyć swoje umiejętności w tej że grze. Jeżeli ktoś chciałby się dołączyć do mnie, proszę poniżej podać swój BT, skontaktujemy się.

Z góry pozdrawiam

Symon

Siema Szymon!

Jeśli szukasz graczy Overwatcha to wpadnij pod adres team speaka invicta-gaming.com jest nas tam już około 100 osób bez drużyn które beda grać od premiery, druzyny będa się pewnie tworzyć juz od 1 dnia wiec jeśli nie masz druzyny zapraszam na tsa, sam szukam 2 osób do drużyny. Administracja urządzić ma nam ligę Polska Overwatcha z nagrodami wiec będzie to dobry plan na zdobycie doświadczenia przed rozgrywkami miedzynarodowymi. Jeśli masz już drużynę to i tak Was zapraszam do turnieju fajnie będzie jeśli drużyn będzie więcej.

Witam

Tak jak już wspomniałem w temacie poszukuje ludzi do wspólnej gry w Overwatcha. Chciałbym stworzyć drużynę którą moglibyśmy wspólnie trenować, a w swoim czasie , kto wie może nawet pograć na ESL.

Od dnia premiery gry planuje ćwiczyć swoje umiejętności w tej że grze. Jeżeli ktoś chciałby się dołączyć do mnie, proszę poniżej podać swój BT, skontaktujemy się.

Z góry pozdrawiam

Symon