Szukam stalej ekipy z tsem do gier

Witam poszukuje stalej ekipy gra obojetna tylko chodzi mi o to zeby mozna bylo z kims pograc mile widziany ts3 .

Aktualnie czekam na raiderza od pwe . do tego czasu moge pograc w byle co .

Pozdrawiam Piotrek

Siemka, jakoś tydzień temu zrobiłem temat że szukam ekipy na różne gry. Zgłosił się jeden user, Patryk. Ale niestety dysk twardy mi się sfajczył i nie mogę się z nim skontaktować, do końca tygodnia powinienem mieć nowy. Jak jesteś chętny na granie w kilka gier ( nie mówię tutaj o setkach tytułów) tylko np 2-3 gry które spodobają się i mnie i Tobie i Patrykowi to nie ma sprawy. Na pw podeślę Ci mojego skypa, jak przyjdzie mi dysk. Pzdr.

Też się zgłaszam tylko muszę wiedzieć w jakie gry macie zamiar grac i czy owe mi się spodobają ze strony PVE jak i PVP

ja sie moge dolaczyc, sciagam l2 od nc z zamiarem trolowania ludzi na lollvl ale jak sie zbierze ekipa to zagram jesli mi sie gra spodoba

To jest kwestia do spokojnego obgadania, jak Wam się spieszy i chcecie mieć na dziś/jutro odpowiedź to mogę was rozczarować ;/ Do końca tygodnia może dostanę dysk a potem jeszcze kumpel musi mi wszystko poskładać ( nie zamówiłem samego dysku). Więc liczę że na sobotę będę "u siebie" i wtedy można by się dogadać na skypie czy też na ts3 w jakie produkcje mamy chęć zagrać. Ja jestem otwarty na propozycje, jedynie jakieś anime gdzie rzucamy się kwiatkami mnie zniechęcają.

mi się nie spieszy na razie gram sobie w dishonored i XCOM: Ememy unknown i mogę poczekać do soboty

No to spoczko, chwilę temu dostałem maila że paczka wysłana, więc może jutro będzie, jak ziomek znajdzie czas to może nawet wieczorkiem będę miał kompa, ale nie chcę zapeszać.

Ja szukam wiekszej ekipy własnie. Na razie jest nas z 6-7 mamy mumble itp.Nasze gry: Allods, World of Tanks, LoL. Jakby znalazła sie ekipa do innej gry to można coś rozkminić. Jak coś piszcie PW albo w temacie ^^

All chetni pisac do mnie na gadu lub wejsc na ts3 4-game.pl 20 pokój haslo polska

Aktualnie gram w Born To Fire jesli ktos chce sie przylaczyc pisac na gadulca

Ja na TS siedze jak ktoś jeszcze ma chęć wbić to czekam na luźną rozmowe, zapoznanie się itp. ;-)

Hey może się dogadajmy kiedy wpaść na TS i obgadać wszystko. Co do kompa to nie wiedzieć czemu nie dostałem jeszcze paczki. Kabaret jakiś, no ale myślę że jutro z rana wpadnie kurier albo temu DHL wombo combo zrobie za te opóźnienia ;-) Tak więc jutro wieczorem ( chyba bez niespodzianek) będę miał kompa, i zacznę ściągać gierki :D Do tego czasu można by ustalić jakie czy interesują Was tylko gry P2P/B2P czy darmowe produkcje. Osobiście jestem w stanie zapewnić sobie jedną/ dwie gry na miesiąc czyli jakby 200zł mam zaklepane ;-) Wszystko do obgadania, Ja jutro myślę od rana będę przy kompie więc napiszcie tutaj czy znajdziecie chwilę żeby wpaść na TS. Myślę że uzbiera się nam ekipa ;-)

Zapraszam wszystkich na teamspeak 3 pogadamy wybierzemy jakas gre i sie poznamy .

Witam przepraszam za klopot nie bylo mnie od niedzieli jesli ktos jeszcze zainteresowany zapraszam na teamspeak 3 4-game.pl room 7 haslo polska

Jeśli da rade to też bym dołączył. jakieś info proszę na pw np. ts3.

mam mumble gramy w lola na west w smite w wota w arme 2 PR w raiderza

moge pare osob przygarnac bo sami placimy a slotow jest tylko 10 wolnych

jak cos piszcie na GG

aktualnie gramy w global agenda jesli ktos chetny do gry to pisac gg 12502648

ZAPRASZAM do nas.

baner750pikseliok.jpg

Społeczność Fenix Polska

http://www.fenixpolska.eu/

Duża ilość graczy - na różnych serwerach.

Prywatny TS: 217.160.252.152

Po zalogowaniu poprosić Moderatora, lub Admina o zarejestrowanie i to wszystko. Miłego grania.

Zapraszamy zorganizowane legiony do dołączenia do naszej Społeczności.

Aktualnie mamy legiony na serwerach:

GW2

League of Legends

Smite

RaiderZ

WarZ

Aion

futur nie spamuj mi w temacie ! lajzo

Witam poszukuje stalej ekipy gra obojetna tylko chodzi mi o to zeby mozna bylo z kims pograc mile widziany ts3 .

Aktualnie czekam na raiderza od pwe . do tego czasu moge pograc w byle co .

Pozdrawiam Piotrek