Szukam starego dobrego FPS/RPG

Szukam jakiegoś starego fps'a, gdzieś z lat 2002-2005, coś z grafiką ala Red faction 2.

Typowy oldschool'owy shooter typu Doom, że biegasz, strzelasz, zbierasz apteczki itp.

Grałem w:

Wszystkie Doomy

Red faction (Nad dwójką się zastanawiam)

Hidden and Dangerous

MOH 1 i 2

Wszystkie dukeny

Half life I i II

Serious sam Second encouver (czy cos takiego)

Quake 1 i 2 i 3CoD 1, 2 ,3

A teraz szukam Action Erpega, w stylu gothica, też coś nieco starszego.

Z tej kategorii pykałem only w Gothica, więc jestem otwarty na propozycje.

A teraz szukam Action Erpega, w stylu gothica, też coś nieco starszego.Z tej kategorii pykałem only w Gothica, więc jestem otwarty na propozycje.

Tu możesz mieć mały problem, bo jeśli szukasz czegoś z otwartym światem, to Gothic był raczej prekursorem. Co do fps'a to na liście nie widzę Half-Life'a, no chyba, że o nim zapomniałeś.

Unreal T. jak najbardziej pasuje ; )

Tu możesz mieć mały problem, bo jeśli szukasz czegoś z otwartym światem, to Gothic był raczej prekursorem. Co do fps'a to na liście nie widzę Half-Life'a, no chyba, że o nim zapomniałeś.

The Elder Scrolls III: Morrowind ma tez otwarty świat,ale to 2004roku i nie aż takie action-rpg :D

Może Two Worlds? Gra trochę młodsza od Gothic'a, ale również bardzo dobra. Ma swój klimat. I jest stworzona przez naszych rodaków z Reality Pump.

Zagraj sobie w Serious Sama 2 :P

Nom Serious Sam, Unreal lub pograj w Gunza xd. Gunz fajny ale trzeba się nauczyć grać ;p. (Gunz w mp.)

Co do Two Worlds to bym się zastanowił bo z tego co wiem to tam musisz zaklikać na śmierć moba, i to jak najszybciej jeżeli jesteś szybko to możesz spróbować ^^

W halfa i seriousa jednego pykałem.

Zobacze Unreala i Two worldsa (f*ck, to drugie miałem gdzies na płycie ale się zapodziało.

A może Quake?

Grałem we wszystkie, dziwne jakoś z głowy mi wypadło

Jedi knight 2: Jedi outcast. Swietny, klasyczny Single Player. Poczatek gry to typowy FPS, a potem dochodzi do tego miecz swietlny i zabawa zaczya sie na nowo.

Stare Call of Duty ?? jedynka lub dwójka :) klasyyka

Tez grałem, zaraz all poopisuje

Tak więc polecam ci strzelaninke pt. Oni ;) jest to w sumie TPP ale to jest wprost epicka gra ^^ grafika komixowa ;)

A w Wilczy Szaniec grałeś, gra tak stara jak się tylko da z beznadziejną grafiką i prostoliniowa. Słowem to czego szukasz.

gra tak stara jak się tylko da

Przecież ta gra została wydana raptem 4 lata temu...

A ja ci polecam Risena, może nie za duży świat, ale grę polecam, a z FPS'ów polecam, Team Fortress 2

Co do RPG to pobieram Morrowinda, a FPS odstawiam, więc można zamknąć

Szukam jakiegoś starego fps'a, gdzieś z lat 2002-2005, coś z grafiką ala Red faction 2.

Typowy oldschool'owy shooter typu Doom, że biegasz, strzelasz, zbierasz apteczki itp.

Grałem w:

Wszystkie Doomy

Red faction (Nad dwójką się zastanawiam)

Hidden and Dangerous

MOH 1 i 2

Wszystkie dukeny

Half life I i II

Serious sam Second encouver (czy cos takiego)

Quake 1 i 2 i 3CoD 1, 2 ,3

Z tej kategorii pykałem only w Gothica, więc jestem otwarty na propozycje.