Szukam starego/nowego MMORPG

Witam!

Poszukuje starego lub jakiegoś nowego mmorpg wartego uwagi.

Gatunek: RPG
Sprzęt: Bez obaw
Cechy: PVP, Gildie walki np o zamek

Przypadły mi do gustu: Shaiya, Lineage2
Nie przypadły mi do gustu: Metin2

Shaiya przypadła mi do gustu lecz zrezygnowałem z jednego powodu że gra stała się P2P i tyle. Lineage 2 gra mi się trochę znudziła przejadła lecz zamierzam o niej wrócić.

Metin2 gra dzieciństwa teraz nie widzę większego sensu grania w to.

Przede wszystkim szukam gier darmowych nie szukam p2p.

Liczę że z waszą pomocą uda mi się znaleźć jakiegoś RPG przy którym zostanę na dłużej.

Gra może być po angielsku ale żeby no nie wymagała od gracza zaawansowanego znajomości języka gdyż go nie używam.

Z góry dzięki.

Może Cabal Online? Dwójka nie jest najlepsza ale jedynka trzyma się chyba jeszcze całkiem dobrze, a z gildią gra się naprawdę przyjemnie. Minusem są trochę monotonne zadania, choć mi nie przeszkadzały zbytnio :D

Ragnarok Online 1 - bardzo rozbudowane walki o zamek
Cabal Online - dobrze zrobione pvp frakcji

Elder Scrolls Online - porządne pvp, gra b2p bez subskrypcji

Guild Wars 2, bardzo dobra gra i super się trzyma

Black desert - 10euro ale to jest tak jak darmo :P

Witam!

Gatunek: RPGSprzęt: Bez obawCechy: PVP, Gildie walki np o zamekPrzypadły mi do gustu: Shaiya, Lineage2Nie przypadły mi do gustu: Metin2
Shaiya przypadła mi do gustu lecz zrezygnowałem z jednego powodu że gra stała się P2P i tyle. Lineage 2 gra mi się trochę znudziła przejadła lecz zamierzam o niej wrócić.

Liczę że z waszą pomocą uda mi się znaleźć jakiegoś RPG przy którym zostanę na dłużej.

Gra może być po angielsku ale żeby no nie wymagała od gracza zaawansowanego znajomości języka gdyż go nie używam.

Z góry dzięki.

- Mortal Online

- Archage (bitwy na morzu i o ziemie)

- Guild Wars 2

a z płatnych to oczywiście TESO :)

Mabinogi. Nazwa śmieszna, ale gra wybitnie dobra. Ciągle aktualizowana, świetna fabularnie, jak i pod względem daily i duneonow. Spora ilosc graczy głownie na serwerze Alexina. Dwie polskie gildie., zawsze jest co robic. Jest dość wymagająca.. ale zawsze znajdą się ludzi do pomocy.

Cabal online z tego co patrze powinien przypaść mi do gustu tylko jak z tym j. angielskim dam radę? I przedewszystkim czy znajdę jakiś polaków gildię itp do wspólnej gry i do wprowadzenia mnie w grę?

Grałem w cabala jak byłem w gimnazjum i słowa po angielsku nie potrafiłem zrozumieć, więc bez obaw. Ilu polaków tam dalej jest nie mam pojęcia ale kiedyś było pełno.

Napewno Znajdziesz polskie gildie ;) pozatym do jakiegoś 45 lvl i tak robisz tylko questy więc bez pośpiechu. Armmory drop sobie z tych mini bossów, jakby co to pytaj :)

Rf online pasuje idealnie ( mi przypomina l2) https://www.playredfox.com/rf_online

Zapraszam na nowy serwer Zephyr , rasa Bellato, Mój nick: Siwy

Zeakly ok dzięki to biorę się za pobieranie spodziewaj się pw w niedługim czasie :D Lub jak grasz w Cabal online jeszcze to może jakiś ts3 i wgl? 19 lat mam

Spoko pisz :D narazie nie gram xd

A server jaki najlepiej wybrać Mercury??

Chyba tam gra najwięcej polaków o ile się nie mylę

Witam!

Gatunek: RPG
Sprzęt: Bez obaw
Cechy: PVP, Gildie walki np o zamek

Przypadły mi do gustu: Shaiya, Lineage2
Nie przypadły mi do gustu: Metin2

Z góry dzięki.