Szukam Starej Gierki

Witam ludziska mam problem i licze na wasza pomoc. Dokladnie chodzi mi o stary tytuł który był jakos w 2000r w pewnej gazecie "swiat gier" czy coś w tym stylu. W grze sterowało się dwoma ludkami(glutkami) które przemieszczały się tam gdzie sie kliknęło poza tym pamietam jeszcze ze miały animacje "Machały do nas" która aktywowała sie po pewnym czasie bezruchu a jeden z nich wydawał jakieś dziwne dzwieki jak kazało mu się iść "Oki Doki czy cos takiego XD moze ktoś wie co to za gra?

Oki doki to mówią bodajże orki w Warcraft 3 :D

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

//Edit WTF? Jak spam ? Może mu chodzi o W3... To było charakterystyczne w tej grze właśnie...

mod_ico.png
W3 zostało wydane w 2002 więc jakim cudem mogło być w 2000 w gazecie? poza tym dwa chodzące i machające do gracza gluty to Twoim zdaniem opis peona? ~ NS

Też nie rozumiem tego "spam". Każdy kto grał dłużej w Warcrafta III zna "oki doki" orków... autor posta skojarzył i zasugerował więc... Rzeczywiście post warty spamu. Gratki.

Może chodzi Ci o wormsy? ^^

@Maly update gra znajdowała się w starej gazecie Komputer Świat - Gry i była to gra w której mielismy dwie postacie takie pseudo glutki ! Wiec i w3 i wormsy odpadają

To był spam. Było napisane, że gra była w 2000 roku, a to już nam coś mówi, bo WIII wyszedł w 2002 roku i na dodatek nie był chyba nigdy dodany do jakiejkolwiek gazety. Błagam...

Podejrzewam, że tej gry szukasz: : Oddworld: Abe's Oddysee

To był spam. Było napisane, że gra była w 2000 roku, a to już nam coś mówi, bo WIII wyszedł w 2002 roku i na dodatek nie był chyba nigdy dodany do jakiejkolwiek gazety. Błagam...

Rozumiem że każdy ma znać daty nie pamięć wydawania gier , pewnie ty i tak musiałeś sprawdzić w sieci.

Możliwe że to Oddworld

Fajna gierka xDDD

warn_ico.png
Spam ~ NS

Chodzi o tą gierkę? http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=344

Chodzi o tą gierkę? http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=344

Wlasnie o to chodziło ! Dzieki wielkie jesteś mistrzem ! :D Nie wnikam w to jak ześ to znalazł/a ;p

w takim razie zamykam

Witam ludziska mam problem i licze na wasza pomoc. Dokladnie chodzi mi o stary tytuł który był jakos w 2000r w pewnej gazecie "swiat gier" czy coś w tym stylu. W grze sterowało się dwoma ludkami(glutkami) które przemieszczały się tam gdzie sie kliknęło poza tym pamietam jeszcze ze miały animacje "Machały do nas" która aktywowała sie po pewnym czasie bezruchu a jeden z nich wydawał jakieś dziwne dzwieki jak kazało mu się iść "Oki Doki czy cos takiego XD moze ktoś wie co to za gra?