Witam ludziska mam problem i licze na wasza pomoc. Dokladnie chodzi mi o stary tytuł który był jakos w 2000r w pewnej gazecie "swiat gier" czy coś w tym stylu. W grze sterowało się dwoma ludkami(glutkami) które przemieszczały się tam gdzie sie kliknęło poza tym pamietam jeszcze ze miały animacje "Machały do nas" która aktywowała sie po pewnym czasie bezruchu a jeden z nich wydawał jakieś dziwne dzwieki jak kazało mu się iść "Oki Doki czy cos takiego XD moze ktoś wie co to za gra?
Szukam Starej Gierki
Oki doki to mówią bodajże orki w Warcraft 3

//Edit WTF? Jak spam ? Może mu chodzi o W3... To było charakterystyczne w tej grze właśnie...

Też nie rozumiem tego "spam". Każdy kto grał dłużej w Warcrafta III zna "oki doki" orków... autor posta skojarzył i zasugerował więc... Rzeczywiście post warty spamu. Gratki.
Może chodzi Ci o wormsy? ^^
@Maly update gra znajdowała się w starej gazecie Komputer Świat - Gry i była to gra w której mielismy dwie postacie takie pseudo glutki ! Wiec i w3 i wormsy odpadają
To był spam. Było napisane, że gra była w 2000 roku, a to już nam coś mówi, bo WIII wyszedł w 2002 roku i na dodatek nie był chyba nigdy dodany do jakiejkolwiek gazety. Błagam...
Podejrzewam, że tej gry szukasz: : Oddworld: Abe's Oddysee
To był spam. Było napisane, że gra była w 2000 roku, a to już nam coś mówi, bo WIII wyszedł w 2002 roku i na dodatek nie był chyba nigdy dodany do jakiejkolwiek gazety. Błagam...
Rozumiem że każdy ma znać daty nie pamięć wydawania gier , pewnie ty i tak musiałeś sprawdzić w sieci.
Możliwe że to Oddworld
Fajna gierka xDDD

Chodzi o tą gierkę? http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=344
Wlasnie o to chodziło ! Dzieki wielkie jesteś mistrzem ! Nie wnikam w to jak ześ to znalazł/a ;p
w takim razie zamykam
Witam ludziska mam problem i licze na wasza pomoc. Dokladnie chodzi mi o stary tytuł który był jakos w 2000r w pewnej gazecie "swiat gier" czy coś w tym stylu. W grze sterowało się dwoma ludkami(glutkami) które przemieszczały się tam gdzie sie kliknęło poza tym pamietam jeszcze ze miały animacje "Machały do nas" która aktywowała sie po pewnym czasie bezruchu a jeden z nich wydawał jakieś dziwne dzwieki jak kazało mu się iść "Oki Doki czy cos takiego XD moze ktoś wie co to za gra?