Szukam starej gry (Statki kosmiczne)

Siemka, otóz mam taki problem, w grę te grałem jakieś 3 lata temu.

Nie wiem, szukam ją bardzo długo i czas się spytać na forach.

Dam pare wskazówek:

1. To w lewym górnym rogu pokazywał nam się obraz i rozmowy innych pilotów, wrogów(których zabiliśmy krzyki-dzikie węze) i tyle co pamiętam jakiś murzyn w białym faruszku do Nas mówił, on przekazywał nam misje.

2. Gra była też po Polsku!

3. Na dole pokazywał się stan techniczny naszego statku.

4. Gra jest w 3D !

5. Fajna, albo inaczej za***ista klimatyczna muzyka!

6. Pamiętam dość dobrze jedną z misjii gdzie z innymi kompanami z dywizji musieliśmy osłonić statek przed wrogimi (kosmitami?) była w tego straszna mgła, o!

7. Były oddziały Alfa, Beta, Gamma, itp...

8. Gdy rozpieprzyliśmy jeden z większych statków, statek zaczynał wybuchać, nagle jeb i jakaś (Mini Super-nowa)

9. Na płycie był ciemno zielony statek kosmiczny.

10. Statki nie były fikuśne tzn. (Takie jak z Starcraft'a)

Nie wiem, nie umiem bardziej opisać tej gry, gralem w nią 3 lata temu, bardzo proszę o pomoc...

Nie wiem czy coś pomoże, ale na tej stronie możesz wyszukać sobię stronę. http://www.gaminator.tv/gry

Może Freespace 2? http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=104

Może chodzi Ci o Freelancer'a Microsoftu ? masz tu gameplay może pomoże bo opis pasuje mi w 98% ale może dlatego ze nie miałem Freelancera po polsku xD

Taaak to Freespace2 dziękuje Wam misiaki!!!

Mi się wydaję, że mu chodzi o starszą grę o nazwie Echelon. Jak nie to powieście mnie za co chcecie.

Temat został zamknięty. Powód: Temat wyjaśniony.

Siemka, otóz mam taki problem, w grę te grałem jakieś 3 lata temu.

Nie wiem, szukam ją bardzo długo i czas się spytać na forach.

Dam pare wskazówek:

1. To w lewym górnym rogu pokazywał nam się obraz i rozmowy innych pilotów, wrogów(których zabiliśmy krzyki-dzikie węze) i tyle co pamiętam jakiś murzyn w białym faruszku do Nas mówił, on przekazywał nam misje.

2. Gra była też po Polsku!

3. Na dole pokazywał się stan techniczny naszego statku.

4. Gra jest w 3D !

5. Fajna, albo inaczej za***ista klimatyczna muzyka!

6. Pamiętam dość dobrze jedną z misjii gdzie z innymi kompanami z dywizji musieliśmy osłonić statek przed wrogimi (kosmitami?) była w tego straszna mgła, o!

7. Były oddziały Alfa, Beta, Gamma, itp...

8. Gdy rozpieprzyliśmy jeden z większych statków, statek zaczynał wybuchać, nagle jeb i jakaś (Mini Super-nowa)

9. Na płycie był ciemno zielony statek kosmiczny.

10. Statki nie były fikuśne tzn. (Takie jak z Starcraft'a)

Nie wiem, nie umiem bardziej opisać tej gry, gralem w nią 3 lata temu, bardzo proszę o pomoc...