Szukam starej gry

Cześć!

Poszukuję stosunkowo starej gierki, w którą grałem jeszcze za dzieciaka. Nie mogę się nigdzie do niej dokopać, może ktoś z Was skojarzy co to :)

Kupiłem ją razem z jakąś gazetą, nie pamiętam dokładnie jaką.

Zarys fabuły: leciało się statkiem kosmicznym, bodajże do dziewczyny (ale to nie na sto procent), ale nad jakąś nieznaną planetą psuje nam się statek. Spadamy i w celu naprawienia statku łazimy po planecie i zbieramy części statku.

Gra mocno kolorowa, planeta była chyba pomarańczowa, kreskówkowa grafika, dziwne stworki zamieszkujące planete :)

Siedzi mi we łbie i nie puści, póki nie przypomnę sobie tytułu :D

Zax: The Alien Hunter?

Niee... zapomniałem dodać- widok z oczu bohatera/ zza pleców, jeden z tych. Grafika cukierkowa

Kojarzę coś, gierka na 99% zaczyna się na C, dalej nie mogę sobie przypomnieć ;p

Dawaj dawaj, wytęż! :D

miało się chyba taki blasterek jako broń, a woda była trująca i nie można było do niej włazić ;d

Zarejestrowałem się specjalnie, aby odpowiedzieć Ci, jakoś tak. Tytuł gry to: M: Alien Paranoia.

TAK!

Śliczne dzięki :D

Cześć!

Poszukuję stosunkowo starej gierki, w którą grałem jeszcze za dzieciaka. Nie mogę się nigdzie do niej dokopać, może ktoś z Was skojarzy co to :)

Kupiłem ją razem z jakąś gazetą, nie pamiętam dokładnie jaką.

Zarys fabuły: leciało się statkiem kosmicznym, bodajże do dziewczyny (ale to nie na sto procent), ale nad jakąś nieznaną planetą psuje nam się statek. Spadamy i w celu naprawienia statku łazimy po planecie i zbieramy części statku.

Gra mocno kolorowa, planeta była chyba pomarańczowa, kreskówkowa grafika, dziwne stworki zamieszkujące planete :)

Siedzi mi we łbie i nie puści, póki nie przypomnę sobie tytułu :D