SZUKAM Strategii/FPS

Siema

To znowu ja (chyba pobije rekord w pisaniu tematów na forum).

Przybywam do Was z prośbą czy moglibyście mi znaleźć jakąś fajną strategię???

Nie EKONOMICZNĄ typu Tropico.

Z naciskiem na wojne i wszystko co z nią związane.

Interesuje mnie wszystko przed PIERWSZĄ wojną światową.

Szczególnie średniowiecze i wojny secesyjne

Gry, które mam:

Medieval Total War 2

American Conquest Odwet

Rise Of Nations

i pare innych.

Jeśli chodzi o FPSa, szukam czegoś o wojnie z Indianami lub o wojnie secesyjnej.

PS: Zapomniałem dopisać, tak pochwale się gimbusiarstwem, fajnie by było jeśli gra będzie miała dobrą grafikę. Chodzi i o strategie i o FPSa

Z góry dziękuje

teraz wyszła odświeżona wersja Stronghold Crusader HD, bardzo dobra strategia, chyba jedna z lepszych

Osobiście poleciłbym ci grę Victoria: Empire Under The Sun z dodatkami. Strategia może i nie najnowsza ( 2003 rok jak wyszła podstawa ), ale mega rozbudowana i opisująca wojnę od 1836 do 1920 roku. Jest to piąta część serii Europa Universalis.

Medieval II: Total War - Kingdoms jeśli nie masz oczywiście. To dodatek który dodaje to gry jak się nie mylę 4 kompanie które są o wiele lepsze od podstawki.

Ok, dzięki a odnośnie Medievala, można tam sterować sojusznikami?? Bo moje wojska padły, a 3/4 sojuszników zostało i mam krzyżyk na nich.

Siema

To znowu ja (chyba pobije rekord w pisaniu tematów na forum).

Przybywam do Was z prośbą czy moglibyście mi znaleźć jakąś fajną strategię???

Nie EKONOMICZNĄ typu Tropico.

Z naciskiem na wojne i wszystko co z nią związane.

Interesuje mnie wszystko przed PIERWSZĄ wojną światową.

Szczególnie średniowiecze i wojny secesyjne

Gry, które mam:

Medieval Total War 2

American Conquest Odwet

Rise Of Nations

i pare innych.

Jeśli chodzi o FPSa, szukam czegoś o wojnie z Indianami lub o wojnie secesyjnej.

PS: Zapomniałem dopisać, tak pochwale się gimbusiarstwem, fajnie by było jeśli gra będzie miała dobrą grafikę. Chodzi i o strategie i o FPSa

Z góry dziękuje