Szukam strategii na androida

Witajcie,

Poszukuję jakiejś dobrej strategii na androida. Główną cechą ma być system podobny do plemion, a mianowicie o to, żeby można było przejąć wioskę/planetę/zamek przeciwnika. I głównie to tyle. Wiadomo, jakieś farmienie, rozwój, wojny gildii itp. Mikrotransakcje oczywiście dopuszczam. Ramy też mnie nie obchodzą za bardzo może to być średniowiecze, fantasy czy kosmos. Szukałem wiele, ale zdecydowana większość gierek takich to bardzo podobne do siebie produkcje bez możliwości podbijania przeciwników.

Przypadły im do gustu:

Tribal wars

Nie przypadło mi do gustu:

- Imperia Online

- Immortal Conquest

- War and Order

- King of Avalon

Trudno spamiętać te wszystkie podobne nazwy

Warto byłoby wypisać chociaż kilka tytułów, które Ci się nie spodobały.

Ok, poprawione.

Witajcie,

Poszukuję jakiejś dobrej strategii na androida. Główną cechą ma być system podobny do plemion, a mianowicie o to, żeby można było przejąć wioskę/planetę/zamek przeciwnika. I głównie to tyle. Wiadomo, jakieś farmienie, rozwój, wojny gildii itp. Mikrotransakcje oczywiście dopuszczam. Ramy też mnie nie obchodzą za bardzo może to być średniowiecze, fantasy czy kosmos. Szukałem wiele, ale zdecydowana większość gierek takich to bardzo podobne do siebie produkcje bez możliwości podbijania przeciwników.

Przypadły im do gustu:

Tribal wars

Nie przypadło mi do gustu:

- Imperia Online

- Immortal Conquest

- War and Order

- King of Avalon

Trudno spamiętać te wszystkie podobne nazwy