Szukam strzelanki

Szukam jakiejś ciekawej strzelanki FPS.

Nie chcę by były to roboty czy jakieś inne mechy.

Nie chcę by było to fantasy

Duży wybór broni. W nogi traci mniej HP niż w głowę. Fabuła niewymagana , ale fajnie by było jakby byłą :D Od grafiki dużo nie wymagam , byle była tylko dobra dla oka. Z góry dzięki ; )

Multiplayer, singleplayer, free to play, pay to play?

Polecam BlackLight Retribution, co prawda jest to sci-fi ale dość fajny, a jak nie, to ArmyRage - czasy 2 wojny światowej

łeeeeeeeeeee tam. Ja Ci polecam Counter Strike 1.6 ;)

tez ci polecam csa jest to fps nie do przebicia

Że to jest w dziale "gry komputerowe", a nie "szukam mmo" chyba coś znaczy.

Polecam BlackLight Retribution, co prawda jest to sci-fi ale dość fajny, a jak nie, to ArmyRage - czasy 2 wojny światowej

Gry , które podałeś to gry multiplayer , a ja szukam single player.

W takim razie może BFBC2? :rolleyes:

W takim razie może BFBC2?

BFBC2 to raczej nie gra stworzona pod singla a raczej pod multika to samo tyczy sie BF3..

Myślę, że dobrym singlem będzie Borderlands (gra wciąga na długo da się levelować itp. ma swój oryginalny klimacik i do tego oprawa wizualna też niczemu sobie ;))

Pozdro i wesołych życze ! ;P

Że to jest w dziale "gry komputerowe", a nie "szukam mmo" chyba coś znaczy.

Otóż to.

Hmm, w sumie to większość Shooter'ów rodzimego City Interactive - tanie, całkiem logiczne shoot box'y (pod warunkiem, że rozpatrujemy gry po 2009 roku).

O strzelance fantasy nie słyszałem, ale jeśli masz na myśli sf to niestety takie tytuły jak BulletStorm czy Crysis chyba odpadają, a szkoda bo to jedne z lepszych ostatnich lat. Może Operation Flashpoint lub serie Rainbow Six (tylko tu dodatkowo sterujesz drużyną). BF'y choć mają ciekawe single to jednak prym w nich wiedzie multi. Już prędzej polecałbym MW.

Oczywiśćie cała seria COD: MW, Farcry 2, oczywiście STALKER , Metro 2033 jednak polecam też książkę ;P Left 4 Dead, Brink, wszelkie

Ghost Recon i Operation Flashpoint, Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2,

Oczywiśćie cała seria COD: MW, Farcry 2, oczywiście STALKER , Metro 2033 jednak polecam też książkę ;P Left 4 Dead, Brink, wszelkie Ghost Recon i Operation Flashpoint, Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2,

Tylko teraz tak. Nie wiadomo co JunioR rozumie przez to, że nie chce "fantasy" (nie spotkałem się z Shooterem Fantasy). Jeśli ma na myśli sf to Metro2033 (nie jest to "czysty" shooter), seria STALKER, L4D odpadają. Brink także bo to hybryda, w której tak naprawdę single player stanowi dłuższy tutroial do multi.

Może starsze tytuły jak : Painkiller, Wolfenstein, Star Wars.

Unreal Tournament 3 ? Jest i single i multi, a strzelanka miodna !

hmm, star wars republic commando?, polecam też far cry 2 zajebistość ;) a może homefront ?

Może coś od polskiego City Interactive? Sniper Ghost Warrior

Syndicate i The darkness 2 oraz rage

mw3?

Szukam jakiejś ciekawej strzelanki FPS.

Nie chcę by były to roboty czy jakieś inne mechy.

Nie chcę by było to fantasy

Duży wybór broni. W nogi traci mniej HP niż w głowę. Fabuła niewymagana , ale fajnie by było jakby byłą :D Od grafiki dużo nie wymagam , byle była tylko dobra dla oka. Z góry dzięki ; )