Szukam "świeżego" MMO

Gatunek: [RPG, FPS, RTS etc.]

Sprzęt: [Raczej wszystko, gram na i5 6600k i GTX 1060 6GB, 16GB ram]

Cechy: [Interesują mnie nowe produkcję na które będę mógł nawet poczekać (bez przesady). Nie śledzę za bardzo rynku MMO dlatego zakładam ten temat z nadzieją, że ktoś obeznany pomoże mi z doborem. Chciałbym zagrać w coś gdzie większość graczy poznawałaby grę, po prostu coś nowego nie mającego więcej niż rok]

</p>

<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;">
			<strong style="font-weight:bold;">Przypadły mi do gustu: </strong>Allods Online, PoE, Archlord, Cabal Online, Blade &amp; Soul, Black Desert<br><br><strong style="font-weight:bold;">Nie przypadły mi do gustu: </strong>Mu Legend, WoW, Revelation Online, Lineage Eternal
		</p>
	</div>
</div>

Nie ma nowych interesujacych gier -.- Wszystkie pseudo nowe produkcje to odgrzewane kotlety. Możesz sobie pograć w FF XIV, za niedługo nowy dodatek zawita wiec będziesz mógł z innymi poznać ten dodatek.

Grałem w FF, podziękuje.

GW2

Darmowa kalka WoW'a aka Allods Ci przypadł do gustu a WoW nie? Ciężko mi coś polecić bo za cholerę nie rozumiem twojego gustu.

Poczekaj na sieciowe For Honor od Ubisoftu.

Niestety nie dostałem się do zamkniętych beta testów a też przykuł moją uwagę.

Darmowa kalka WoW'a aka Allods Ci przypadł do gustu a WoW nie? Ciężko mi coś polecić bo za cholerę nie rozumiem twojego gustu.

A co ma jedno z drugim wspólnego? Ja też do wowa podchodziłem ze 3 razy i się nie przekonałem, a w Allodsie za czasów świetności miałem 3 postacie z wbitym lvl capem. Idąc twoim tokiem to dzisiaj każda gra jest kopią poprzedniej, szczególnie w mmo właśnie.

Zapraszam do Tree of Savior na serwer Fedimian(EU). Gra jest bardzo przyjemna i wyszła w maju 2016 na F2P . Jest masa Buildów bardzo dużo klas postaci. Gra była wzorowana na Ragnaroku ma bardzo ładną oprawę graficzną i rzut izometryczny. Mamy u nas w gildii też kilka nowych graczy gdzie na pewno miałbyś z kim grać. Na wyższych lvlach gra jest mocno nastawiona na party play. Jak byś chciał z nami pograć zapraszam na tsa TS3.novasociety.com

Mamy ok. 30 aktywnych graczy.

Pozdrawiam

Daarko

Grałem w Tree of Savior ale ograniczone wejścia na instancje trochę mnie odpychają.

Gatunek: [RPG, FPS, RTS etc.]

Sprzęt: [Raczej wszystko, gram na i5 6600k i GTX 1060 6GB, 16GB ram]

Cechy: [Interesują mnie nowe produkcję na które będę mógł nawet poczekać (bez przesady). Nie śledzę za bardzo rynku MMO dlatego zakładam ten temat z nadzieją, że ktoś obeznany pomoże mi z doborem. Chciałbym zagrać w coś gdzie większość graczy poznawałaby grę, po prostu coś nowego nie mającego więcej niż rok]

</p>

<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;">
			<strong style="font-weight:bold;">Przypadły mi do gustu: </strong>Allods Online, PoE, Archlord, Cabal Online, Blade &amp; Soul, Black Desert<br><br><strong style="font-weight:bold;">Nie przypadły mi do gustu: </strong>Mu Legend, WoW, Revelation Online, Lineage Eternal
		</p>
	</div>
</div>