A więc. Szukam team na turnieje, do wspólnej gry. Samemu mi się nie chce grać, więc nie gram od 3 dni . Moje gg 15751858 bądź VastoLordPL
Szukam Team albo partnera/partnerki
Nie napisałeś, jakie masz elo na soloQ. Wiem, że różnie z tym bywa, ale między 1300, a 1900 jest różnica.
Elo 1217 Top 1322
Ja z chęcią
Też bym mógł, ale zależy jaką formę komunikacji wybierzesz.
luudzie... partnerów szukacie ?? Geje czy jak ? Wracając do tematu... Ja mogę pograć z kimś... Mam słaby lvl teraz bo wcześniejszy 30 sprzedałem... nick : Magius321
#up
Czyli uważasz, że jeśli partnerzy to homoseksualiści? Zauważ, że wielu instytucjach załóżmy w policji każdy policjant ma partnera do asekurowania go. Mogą być partnerzy Mężczyzna+ Mężczyzna, zarówno jak i Mężczyzna+Kobieta i Kobieta+Kobieta. Więc nie udowodniłeś tutaj żadnej mądrości swojej życiowej. Zastanów się 5 razy zanim coś napiszesz i proszę Cię nie wyjeżdżaj mi tu z sarkazmem, bo to co Ty napisałeś nim nie było.
#topic
Łatwiej będzie Tobie znaleźć team na chacie bezpośrednio w LoL'u, ale tutaj też możesz próbować, może jakiś nieoszlifowany diament znajdziesz Życzę szczęścia.
Ts bądź skype, ale wolę TS (mniej laguje)
A więc. Szukam team na turnieje, do wspólnej gry. Samemu mi się nie chce grać, więc nie gram od 3 dni . Moje gg 15751858 bądź VastoLordPL