Szukam teamu :D

ja też będę grał właśnie ściągam . wy też macie taki niski transfer ?

Niema sensu sciagnac bo gra jest monotonna i pozatym sie dlugo sciaga ;p

haha ;] to w co gramy ? ;dd

haha ;] to w co gramy ? ;dd

Dobre pytanie ... ja i crracked szukamy , damy znak jak cos znajdziemy

Ludzie a co wy na WoWa + TBC + WotLK ( instalka tylko 6,5 gb + patche to jakieś 7,2 GB do ściągnięcia ) Mam fajnego priva więc moglibyśmy razem grac takie big party ( już to widzę ;) )

Aa i jeszcze jedno mam świetną instalkę mi net 512 kb/s ściągało się jakieś 3 może 4 h z prędkością 950 kb/s

Ok gra ustalona jednak jak by sie kilku osoba niepodobalo to ja zmienimy . Jutro o 19:00 spotykamy sie. Aha i napiszcie swoje nicki i kazdy zaczyna od nowa. I najlepiej jak by byl jakis healer ;p

MOge sie dolaczyc (ale to jeszcze aktualne??) i chetnie healerem bym zostal ;> Tantra? bo niewiem czy sciagac xD

Dawajcie ludzie gramy w cabal'a online:D Kto ma zamiar grać niech napisze na gg: 3757824/skype: gorlat0

PS. Gram bladerem:D

Ludzie a co wy na WoWa + TBC + WotLK ( instalka tylko 6,5 gb + patche to jakieś 7,2 GB do ściągnięcia ) Mam fajnego priva więc moglibyśmy razem grac takie big party ( już to widzę )Aa i jeszcze jedno mam świetną instalkę mi net 512 kb/s ściągało się jakieś 3 może 4 h z prędkością 950 kb/s

A to nie plate ? :D

Moze w Rohan Online ;>

To może jakieś głosowanie, w jakie mmo ; p, szkoda czasu, wakacje mijają. Ja znalazłem całkiem fajną Chinszczyzne, ale straszne lagi...

Jade Dynasty, jakieś to żmudne ;p, Ace Online mam ściągnięte, przy aktywacji konta, wchodząc w link występuję błąd i nici z grania, robiłem 2 konta i to samo wciąż, a gierka na prawdę, mogłaby być ciekawa.

Koniec bo robi się wielki spam. Te tytuły co wy podajecie są dosyć znane ,a ja wraz z Landryną szukamy nieznanych gier. Jest takich sporo i wraz z nim je testujemy. Jeżeli nie możecie się doczekać to zróbcie sobie ankietę.

@

Mam na oku Jade Dynasty, ACE Online i Agenda Online.

Do WoKF zapraszam

Ludzie spamu narobiliście, że hej! Opanujcie się z tym offtopem. Jak nie przestaniecie spamować, to temat zamknę i tam się skończy ;) Najlepiej dogadajcie się na PW z Landryną albo przez gg czy inny komunikator. Jak już uzgodniliście w kilku, że gra Wam nie odpowiada to niech następni nie podają tej gry. Podsumowując macie ultimatum albo koniec offtopu albo temat zamknę.

Sry , moze Shaya lub Dark and light ? Odpowiadajcie na pw u mnie jak znalezliscie jakies inne gry lub jesli bedzie to jakis komentarz w stylu : " Dark and light mi sie nie podoba "

I to mi się podoba :D Pochwalam takie rozwiązanie sprawy - Kubox66

Gramy na servie 1 , nacja zla i przydal by sie jakis healer , sorrka za spam , ale niechcialo mi sie do wszystkich pisac pw z ta sama informacja , prosze grac z takimi nickami jakie macie na forum . Kazdy zaczyna od 1 lvl . Jutro spotkamy sie o 19 kolo sprzedawcy broni . Jak cos to piszcie na gg : 13303525 :lol:

W co gramy na serwie 1 ? D&L ?

Landryn D&L jest darmowe do 10 lvl a potem mozna grac ale nie ma pkt doświadczenia przyznawanego ja tam bym wolał shaiye

A sorki pomyłka możemy zagrać w to D&L

Landryn D&L jest darmowe do 10 lvl a potem mozna grac ale nie ma pkt doświadczenia przyznawanego ja tam bym wolał shaiyeA sorki pomyłka możemy zagrać w to D&L

Jeśli sie nie myle serwery są zamknięta?

EDIT:Gra juz nie żyje

ja pobieram przez gamershell.com

Jokerku , my gramy w Shaiye wpadlem na pomysl zebysmy sie mogli rozpoznac niech kazdy napisze przed nickiem : MsT , to znaczy Mmorpg shaiya team . PS: Ale spamujecie mi na gg xD

To w co gamy :(:( gral ktos w Asda story?? :P moze chcecie?