Szukam teamu :D

Wasz kochany landrynka szuka teamu do gry , zaczęły się niedawno wakacje i mam czas żeby popykać w coś . Mam już kilka kandydatów to 1 : Tantra Online , 2 : RAN Online i 3 : RF Online . Może macie jakieś inne propozycje ? Kto chce niech pisze w temacie .

Ja moge w sumie pyknąc, najbardziej zainteresowala mnie Tantra, więc jakby co to juz masz 1 ochotnika ;p

:D Mnie tez tantra najbardziej zainteresowala

ja chętnie zacznę w coś grac ... mógłby ktoś napisac cos o tantrze... a może atlantica ?

w sumie to interesują mnie swieże gry mogą byc w stanie OB jak np warlords online itp może ktoś zna takie z naciskiem na PvP

Ja tez bym zagral w Tantre. tylko mam takie pytanie

Jak sie steruje? WASD czy click to point ?

I jakie sa postacie bo nie ogarniam?

A fajna ta tantra wogóle? oglądałem filmiki na youtube i postacie jakoś dziwnie się ruszają :P jak tam z expem, questami, craft, rasy, klasy itp? lub czy mógłby ktoś zrobić krótką recenzję tutaj? :) bo jeżeli mnie zachęcicie to pogram razem z wami :)

EDIT: A czy myśleliście nad grą Dekaron online? podobno potem jest fajne PvP i death front(coś takiego :D)

W sumie mi to obojętne, każda gra, ale w grupie jest ciekawa ;p

No tak wiem :P już mi się znudziło pisanie "Im looking for pt" itP :P a tak to odrazu pm do "kumpla" i jazda na spota ;D a ja sam napaliłem się na Dekaron.

To w co gramy w koncu?

Chyba ten plan nie wypalił :/ zawsze ktoś zaczyna temat a potem go nie kończy...

Ja mógłbym pograć akurat też szukam gry na wakacje:D Ale nie znam tej tantry możecie coś o niej napisać.

PS. Ma ktoś z was mikro aby pogadać na ts'ie albo na skype:D?

Osobiście, również bym mógł zagrać w tantrę na Globalu oczywiście, nigdy nie grałem ,a wygląda na ciekawą. Ja posiadam jakby co, micro ;]

a4eveN.jpg

Również posiadam mikro, widzę, że większosc obstaje za Tantra więc mysle ze gierka ustalona

Jak najbardziej za, ja zacząłem pobierać tantrę Globalną i tak czy siak będę grał =]

a4eveN.jpg

No ja teraz będę grał w World of Warcraft na privach :) więc raczej w te wasze gry nie pogram :/

Ok gra ustalona jednak jak by sie kilku osoba niepodobalo to ja zmienimy . Jutro o 19:00 spotykamy sie. Aha i napiszcie swoje nicki i kazdy zaczyna od nowa. I najlepiej jak by byl jakis healer ;p

Oczywiście Global? A jaki serwer, jeśli są kilka ;p ?

Jest 1 server , ale mi sie gra cos niepodoba ;p

Panowie dołączam się do was. Tantra przypomina mi mojego koffanego Turfa. tak wnioskuję z filmików. Cholernie niski tansfer mam ;(

down@

Landryna napisał ,że 1.

Gieramy w grupie, czy jak? Jakaś taka, też mi się nie podoba =p, shaya, myślę, że była by lepsza