Szukam teamu do 3 vs 3

Witam
Postanowiłem stworzyć drużynę 3 vs 3 ) więc poszukuję członków ekipy z wymaganiami conajmniej gold + oraz wiekiem 16+, zgłoszenia kierować do gracza nick loczeku

Nie szukam kogoś na 5 gier lecz na stałe. Będziemy starali się osiągnąć jak najwięcej oraz dążyli do wbicia jak najwyższej dywizji. Więc nie zgłaszać się jak macie pograć 1 dzień a potem koniec :)

WYMAGANY TS3 LUB CURSE

Mam gold 5 i 15 lat więc jakbyście pozwolili mogę zagrać :D

Nie chodzi o to że muszę koniecznie grać ze starszymi, ale jak masz 15 lat to jestem w 95 procentach pewny, że przestaniesz grać. A ja szukam kogoś na stałe, do wybicia sie powyżej golda

W moim doświadczeniu to raczej starsze osoby zaprzestają.. bo są oburzone graniem drugiej osoby. Też mam 15lat... I 3 razy próbowałem wyszukać jakąś drużynę na stałe.. i co? Nic z tego. Ludzie napaleni na pierwsze 3 gry potem znikają.. mimo że piszą że będą o.. a potem się okazuje albo grają grę.. albo kończą bo mają coś do roboty. Do stworzenia dobrej i stałej drużyny.. nie oszukujmy się. Trzeba mieć szczęście. Jeżeli nie przeszkadza wam mój wiek to z chęcią pogram z wami i podzielę się swoim doświadczeniem które nabyłem przez te 2 lata..

Ja gram bardzo dużo gier, i nie mam zamiaru kończyć bo coś tam nie wyjdzie i gram czesto nocami a jak ktoś jest młodszy to 22 i lulu :D no możemy spróbować. A jaka dywizja?

Ja mam 20 lat i mogę zagrać, tylko jeden problem. Pracuje teraz od 14:00 do 23:00 to tylko jestem na internecie od 10:00 do 13:00 może po niedzieli będę miał na rano...

Witam
Postanowiłem stworzyć drużynę 3 vs 3 ) więc poszukuję członków ekipy z wymaganiami conajmniej gold + oraz wiekiem 16+, zgłoszenia kierować do gracza nick loczeku

Nie szukam kogoś na 5 gier lecz na stałe. Będziemy starali się osiągnąć jak najwięcej oraz dążyli do wbicia jak najwyższej dywizji. Więc nie zgłaszać się jak macie pograć 1 dzień a potem koniec :)

WYMAGANY TS3 LUB CURSE